Γεωργιάδης: "Κυνήγησε το ματς η Βέροια"

georgiadis agrinio

Παράπονα για την διαιτησία του Γιάχου εξέφρασε ο προπονητής της Βέροιας Γιώργος Γεωργιάδης στις δηλώσεις του: "Ήταν ένα καλό παιγνίδι, απέναντι σε δυο ομάδες που κυνήγησαν το αποτέλεσμα. Η Βέροια κλήθηκε να αντιδράσει μετά το ματς που είχε με τον ΠΑΟΚ και κυνήγησε το ματς, αν και η τελική της προσπάθεια δεν δικαιώθηκε απολύτως Προσπαθήσαμε και εμείς και ο Παναιτωλικός να παίξουμε ποδόσφαιρο σε ενα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Είχαμε ευκαιρίες, ο Παναιτωλικόε είχε και αυτός τις δικές του στιγμές και νομίζω ότι η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα". Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε τα παραπονα του για τη διαιτησία λέγοντας πως ο Γιάχος «...σφύριξε πάρα πολλά φάουλ υπέρ του Παναιτωλικού» κοντά στην περιοχή της ομάδας του, διευκρινίζοντας πάντως πως αυτό δεν έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο Λιονέλ Πόντες

Για ένα ανταγωνιστικό παιγνίδι, απέναντι σε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, έκανε λόγο ο προπονητής του Παναιτωλικού Λιονέλ Πόντες , ξεκινώντας τη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με την Βέροια. Είπε πως η ομάδα του ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος και είχε ευκαιρίες, όπως και στο δεύτερο μέρος , όμως, όπως σημείωσε από τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα έχασε τον έλεγχο κι έτσι δέχτηκε το γκολ.

Συνεχίζοντας ο Λιονέλ Πόντες, έκανε λόγο για «καταπληκτική αντίδραση» που είχε στη συνέχεα ο Παναιτωλικός «... δεν μας πήρε από κάτω, ισοφαρίσαμε και επιδιώξαμε και δεύτερο γκολ» είπε για να συμπεράνει τελικά πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις είπε πως το ποδόσφαιρο είναι παιγνίδι λαθών και αυτό που πρέπει να γίνεται είναι τα λάθη να αντιμετωπίζονται από τους ποδοσφαιριστές έγκαιρα. Μίλησε ακόμη για πολλούς νέους παίκτες που υπάρχουν, χαρακτηρίζοντας φυσιολογικό να έχουν σκαμπανεβάσματα.

Είπε ακόμη ο Πορτογάλος πως οι αλλαγές βοήθησαν στην αντίδραση της ομάδας του μετά το γκολ που δέχτηκε , εξέφρασε την ανησυχία του όμως για το γεγονός ότι ο αντίλαλος κάνει ευκαιρίες και η ομάδα χάνει εύκολα μπάλες στο κέντρο, σημειώνοντας πως σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να υπάρξει βελτιωση.

Για την μη χρησιμοποίηση του Μπεχαράνο, είπε πως ήχε δυο τραυματισμός που τον πήγαν πίσω, υπογραμμίζοντας πως ο ίδιος σαν προπονητής προσέχει περισσότερε αυτούς που δεν χρησιμοποιούνται και πως υπολογίζει όλους τους παίκτες του. Ως προς τον Μπεχαράνο ειδικότερα σημείωσα πως προσπαθεί και πως θα έχει την ευκαιρία του, αλλά προς το παρόν δεν μπορεί χωρίς προφανή λόγο να άλλαξε τον Κουτρομάνο, που είναι βασικός στον κορμό που έχει δημιουργηθεί.

πηγή: www.agriniopress.gr