Ναζλίδης: "Δεν αρμόζει στην Βέροια να παλεύει για την παραμονή"

veria arnem 3

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» φιλοξενήθηκε ο επιθετικός της Βέροιας, Θωμάς Ναζλίδης, ο οποίος μίλησε για την πορεία και τους στόχους της «βασίλισσας του Βορρά», αλλά και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Άρη για αυτόν. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Θετικό ότι βρίσκω δίχτυα για την ομάδα, αλλά αρνητικό ότι δε κερδίζει όμως. Φέτος έχουμε μια καινούργια ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και με βάση τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις από το τεχνικό επιτελείο, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η χρονιά θα είναι καλύτερη φέτος, είναι στοίχημα για μένα να δείξω τι μπορώ να κάνω. Πέρυσι ήταν μια περίεργη σεζόν, αλλά την αφήνω πίσω μου. Δεν αρμόζει στη Βέροια να παλεύει για την κατηγορία και φέτος πιστεύω ότι μπορεί να πάει ψηλά.

Για το αν υπήρχε ενδιαφέρον από τον Άρη: «Είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για το μέλλον»

Για τον αν επηρέασε η εμπλοκή του Καρυπίδη στα κοινά του Άρη: «Υπήρχε ένα γενικό κλίμα στην πόλη, όμως δεν μας επηρέασε, καθώς απέναντί μας ο κύριος Καρυπίδης είναι συνεπής. Είναι ένας νέος και φιλόδοξος άνθρωπος που έχει μεράκι για το ποδόσφαιρο, θέλει να κάνει μεγάλα πράγματα στην ομάδα, το δείχνουν άλλωστε και οι μεταγραφές που έκανε το καλοκαίρι. Έχει όραμα για το ποδόσφαιρο, μεγάλες προσδοκίες για αυτό θέλει να ασχολείται με πολλά».

Για το πως βλέπει το ντέρμπι της Τούμπας: «Είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, είναι παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, ο ΠΑΟΚ έχει ένα προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά η ΑΕΚ παίζει καλό ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Για εμάς τέτοια ματς είναι ένα στοίχημα για τους εαυτούς μας ώστε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα βάλουμε με τους μεγάλους».