Έχασε στο φινάλε από την ΑΕΚ η Βέροια

veria aek

Την ήττα με 1-2 γνώρισε από την ΑΕΚ η Βέροια. Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος αλλά δέχθηκε δυο τέρματα, ένα στην έναρξη κι ένα στο φινάλε του β' ημιχρόνου και έχασε το ματς. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, είχε περισςότερες ευκαιρίες και με την εκπνοή πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μια κακή Βέροια.

 

Η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίωρο και είχε τις απειλές για γκολ. Η Βέροια μπήκε συντηριτικά με στόχο να κρατήσει το μηδέν και να ψάξει κάτι στις αντεπιθέσεις.

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την πρώτη απειλή μόλις στο 5'. Στο γέμισμα, η άμυνα της Βέροιας σταμάτησε, ο Μάνταλος πετάχτηκε στην πλάτη της Βεροιώτικης άμυνας, ο Καντιμοίρης έκανε άστοχη έξοδο αλλά έδιωξε ο Βεργώνης πριν προλάβει ο Μάνταλος.

Η Βέροια απάντησε στην ευκαιρία της ΑΕΚ στο 9'. Ο Ναζλίδης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Μπαρόχα έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 12' η ΑΕΚ βρέθηκε πάλι σε θέση εκτέλεσης. Ο Γκάλο έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Μάνταλος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι αλλά ο Σιόντης έβαλε την κόντρα και έσωσε την εστία του Καντιμοίρη.

Στο 16' ο Βάργκας επέλεξε να εκτέλεσει απευθείας φάουλ από πλάγια αλλά ο Καντιμοίρης έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο αλλά η Βέροια άνοιξε το σκορ. Ο Μπουονανότε έχασε την μπάλα στην μεσαία γραμμή, ο Ναζλίδης έκανε την κούρσα και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στο Νέτο και ο τελευταίος έκανε προσποίηση και σουτ και έγραψε το 0-1 στο 32'.

Μετά το 1-0, ο ρυθμός της ΑΕΚ έπεσε και η επόμενη καλή στιγμή τη σημειώθηκε στο 42' όταν ο Μπουονανότε μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Καντιμοίρης απόκρουσε σε κόρνερ.

Η ΑΕΚ ισοφάρισε με την έναρξη του β' μέρους. Ο Μπουονανότε με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Προηγήθηκε σέντρα του Σιμόες και σύγχυση στην περιοχή της Βέροιας.

Στο 70', πάλι μετά από σύγχυση στην άμυνα της Βέροιας, η ΑΕΚ άγγιξε το γκολ. Ο Βάργκας βρέθηκε μόνος στην περιοχή της Βέροιας μετά από λάθος του Γιαννούλη, αλλά του σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καντιμοίρη.

Μετά το 70' ο Γεωργιάδης έριξε και τον Κόλα στο ματς ως δεύτερο επιθετικό δίπλα στον Ναζλίδη και λίγο αργότερα πέρασε και τον Μαγέφσκι στα χαφ.

Ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε ισοπαλο, η ΑΕΚ με απευθείας φάουλ του Μπαρμπόσα σημείωσε το 1-2.

Διαιτητής: Αρετόπουλος

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Γιαννούλης, Μαραγκός, Πούγγουρας, Σιόντης, Βεργώνης, Νέτο (87' Γεωργιάδης), Αμπντούν (70' Κόλα), Μερεμπασβίλι (77' Μαγέφσκι), Ναζλίδης.

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Ντιντάκ, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος (79' Μπαρμπόσα), Σιμόες (65' Πλατέλλας), Γιόχανσον, Βάργκας, Μπουονανότε (75' Κριςάντους), Μάνταλος, Αραβίδης.