Γιαννούλης: "Άδικο το αποτέλεσμα με ΑΕΚ"

Στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αριστερός μπακ της Βέροιας, Δημήτρης Γιαννούλης και μίλησε για την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ, αλλά και για το όνειρο του.  Αναλυτικά όσα είπε:


«Άδικο το αποτέλεσμα, αξίζαμε τουλάχιστον τον βαθμό ειδικά με την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου που κάναμε. Όταν χάνεις δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος, αλλά κάναμε όσα μας είπε ο προπονητής μας και χάσαμε άδικα με ένα γκολ στο 90΄. Φαίνεται η ομάδα ότι διαθέτει καλό υλικό, θα βρούμε το δρόμο μας, θέλει λίγο χρόνο για να έρθουν και τα αποτελέσματα. Ένα όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα. Είμαι ευχαριστημένος από όλα στην ομάδα. Ήξερε τι έκανε ο ΠΑΟΚ για να με παραχωρήσει στη Βέροια. Έβλεπε ότι γίνεται κάτι καλό. Έχω περιθώρια να βελτιωθώ για να δείξω το πραγματικό μου πρόσωπο στο γήπεδο. Ο αδερφός μου πριν και μετά από κάθε αγώνα με συμβουλεύει. Από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα στη Βέροια περιμένω να παίξω αντίπαλος του».

Για το όνειρο του: «Το μεγάλο μου όνειρο είναι η επιστροφή και η παραμονή μου στον ΠΑΟΚ. Στην ομάδα φέτος γίνεται πολύ καλή δουλειά κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Αν συνεχίσει με το ίδιο σοβαρό πρόσωπο θα πάει πολύ ψηλά».