Έχασε από τον Ατρόμητο η Βέροια

Veria atrom

Ένα τέρμα του Λε Ταλέκ στις αρχές του δευτέρου μέρους έκρινε το ματς της Βέροιας με τον Ατρόμητο. Οι αθηναίοι κέρδισαν με 0-1 στην Βέροια και πήρε τους τρεις βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και έχασαν κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο μέρος, μετά το γκολ η Βέροια πίεσε αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

 

Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος. Είχε τον έλεγχο και δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες τις οποίες δεν κατάφερε να αξιοποιήσει ο Μπρίτο. Από την άλλη η Βέροια είχε πολλά κενά στην άμυνά της, δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της, όμως είχε χαμένο ένα μοναδικό τετ α τετ.

Στο 6' είχαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Λε Ταλέκ βγήκε τετ-α-τετ μετά απο πάσα του Μπρίτο και πλάσαρε αλλά ο Λόπεθ έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

Η πρώτη απειλή της Βέροιας σημειώθηκε στο 17'. Ο Καϊκούτ εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά ο Γκορμπούνοφ έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Ατρόμητος βρέθηκε ξανά σε θέση για γκολ στο 20'. Ο Ναπολεόνι "τρύπησε" την άμυνα της Βέροιας κι έβγαλε μόνο τον Μπρίτο, ο τελευταίος πλάσαρε αλλά ο Λόπεζ απόκρουσε με τα πόδια. Στο 24' είχαμε καλή σέντρα από αριστερά του Μπρίτο, Λε Ταλέκ και Ναπολεόνι δεν πρόλαβαν να βάλουν το κεφάλι από κοντά και να σκοράρουν.

Veria atro1

Στο 29' πάλι ο Ατρόμητος βρέθηκε κοντά στο γκολ. Ο Γκαρσία από αριστερά βρήκε τον Μπρίτο αλλά αυτός έςτειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Λόπεζ!

Στο 30' είχαμε την μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια! Ο Αμπντούν πήρε πολύ ωραία από τον Μαγέφσκι και βγήκε μόνος του αλλά ο Γκορμπούνοφ απόκρουσε.

Το υπόλοιπο 15λεπτο, ο Ατρόμητος συνέχισε να ψάχνει τρόπο να φτάσει στο γκολ χωρίς αποτέλεσμα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ατρόμητος έφτασε στο γκολ. Στο 46' ο Μαραγκός έκανε λάθος γύρισμα, στο ύψος της περιοχής, οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν, ο Γκαρσία πάσαρε στον Λε Ταλέκ και αυτός πλάσαρε εύστοχα τον Λόπεζκι έγραψετο 0-1!

50' Ο Λε Ταλέκ κερδίζει κεφαλιά και γυρίζει στο ημικύκλιο για τον Γκαρσία, που σούταρε όμως πάνω στον Λόπεζ.

Μετά το 55' ο Γιώργος Γεωργιάδης ενίσχυσε την επίθεση της Βέροιας περνόντας στο ματς τους Κόλα, Ναζλίδη στην θέση των Μαγέφσκι, Καϊκούτ.

Veria atrom3

Η Βέροια ανέβασε την παρουσια της έξω την περιοχή του Ατρομήτου. Στο 60' είχαμε τριπλή ευκαιρία για τη Βέροια. Ναζλίδης και Μερεμπασβίλι έκαναν σουτ που κοντραρίστηκαν, το τρίτο από τον δεύτερο τελικά πέρασε άουτ. Στο 67' είχαμε ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Αμπντούν με το δεξί, η μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκορμπούνοφ.

Στο 69' είχαμε σέντρα - σουτ του Γιουσούφ, αλλά έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Γκορμπούνοφ. Στο 76' ο Βεργώνης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 90' ο Γιούσουφ έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Γκορμπούνοφ μπλόκαρε.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Ευθυμιάδης, Κωστάρας)

ΒΕΡΟΙΑ: (Γεωργιάδης) Λόπεζ, Σιόντης, Γιαννούλης, Μαραγκός, Πούγγουρας, Βεργώνης, Ιμπραήμ, Μαγέφσκι (55' Κόλα), Μερεμπασβίλι (65' Γιουσούφ), Αμπντούν, Καϊκούτ (55' Ναζλίδης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: (Γρηγορίου) Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Μπρίτο (63' Στόιτσεφ), Ουσέρο, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Γοδόι, Κιβρακίδης (66' Ούμπιντες), Μπιτόλο (83' Κούρος), Λαζαρίδης, Γκαρσία.