Γεωργιάδης: "Ήταν άσχημο το αποτέλεσμα" - Γρηγορίου: "Θέλαμε μόνο τη νίκη"

Georgiadis atrom

Στο αποτέλεσμα του αγώνα στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Βέροιας Γιώργος Γεωργιάδης μετά την ήττα από τον Ατρόμητο. «Το αποτέλεσμα ήταν άσχημο. Κάναμε λάθη ιδιαίτερα στην άμυνα, ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο στο πρώτο εικοσάλεπτο. Δεν δεχθήκαμε γκολ σε κάποιες φάσεις του Ατρόμητου, γιατί ο Λόπεζ ήταν καλός. Μετά ισορροπήσαμε, είχαμε εμείς τις ευκαιρίες να προηγηθούμε. Δεν έγινε και με την σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε αυτό το τέρμα. Μετά είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, κάναμε ευκαιρίες, πιέσαμε προσπαθήσαμε πολύ αλλά δεν σκοράραμε και έτσι ήρθε αυτή η άσχημη ήττα για μας».

Για την διαφορετική εικόνα της Βέροιας στα εντός έδρας παιχνίδια είπε: «Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει αλλά αγωνιστικά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήμασταν ανώτεροι από τον Ατρόμητο. Πάντα όμως πρέπει να στεκόμαστε στο αποτέλεσμα και δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να δουλέψουμε για να κερδίζουμε κι εντός έδρας, γιατί όλες οι ομάδες θέλουν να εκμεταλλεύονται την έδρα τους.

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα και το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε ο Ναζλίδης πρόσθεσε: «Δεν θέλω να στέκομαι σε πρόσωπα, έχουμε ένα ρόστερ. Ο Ναζλίδης είχε κάποιο θέμα με το γόνατο, είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας και θα προτιμούσα να τον έχω στο δεύτερο ημίχρονο καλά, να ήταν το παιχνίδι έτσι για να μπορέσει να βοηθήσει, πράγμα που δεν έγινε».

grigoriou v

Ο Γρηγορίου

Ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του ήταν ο τεχνικός του Ατρομήτου Μιχάλης Γρηγορίου: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας διότι προερχόμασταν από τέσσερις ήττες. Είχα τονίσει ότι λογικά η διακοπή του πρωταθλήματος θα ήταν ευεργετική για μας όπως και αποδείχτηκε. Θέλαμε μόνο τους τρεις βαθμούς, δεν υπήρχε κάτι λιγότερο για μας. Γι αυτό μπήκαμε επιθετικά. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες και από την ομάδα της Βέροιας, κάποιες κλασικές ευκαιρίες. Έχω την εντύπωση ότι πατούσαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε πάρα πολύ νωρίς στο β΄ ημίχρονο και από εκεί και πέρα λόγω άγχους και αυτοσυντήρησης κλείσαμε χώρους, διαχειριστήκαμε διαφορετικά το παιχνίδι και αφήσαμε σε δεύτερη μοίρα το να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να πάμε στον βωμό του αποτελέσματος. Όπως και έγινε, για να πάρουμε τρεις πολύτιμους βαθμούς εν' όψει της συνέχειας. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Όταν λέω δύσκολος, δεν εννοώ ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός αλλά ήταν βαρύς. Ατενίζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Η εικόνα μας δεν ήταν κακή για να έχουμε αυτές τις ήττες και αυτή τη βαθμολογική θέση μέχρι τώρα. Συγχαρητήρια και στην Βέροια που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και σίγουρα αυτό μας βοήθησε σήμερα».

Σε ερώτηση για το να οι παίκτες του έκαναν σκόπιμα καθυστερήσεις πέφτοντας στο δεύτερο μέρος, απάντησε ότι δεν έγινε κάτι σκόπιμα.