Γεωργιάδης: "Ξέρει να παίρνει αποτελέσματα ο Πανιώνιος"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μιλώντας στην κάμερα του Novasports έπλεξε το εγκώμιο του Πανιώνιου, προσεχούς αντιπάλου της Βέροιας. «Σε κάθε πρωτάθλημα κάποιες ομάδες κάνουν την διαφορά, κάνουν κάποια πράγματα παραπάνω από αυτά που περιμένανε στην αρχή της χρονιάς. Τέτοια ομάδα είναι ο Πανιώνιος. Είναι πολύ οργανωμένη και δουλεμένη ομάδα ο Πανιώνιος, ξέρει πώς να πάρει το αποτέλεσμα και παίζει απελευθερωμένος. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε το καλύτερο σχήμα για να τον αντιμετωπίσουμε. Η συνολική εικόνα του Πανιωνίου ξεχωρίζει. Κλείνει καλά τους χώρους και φεύγει γρήγορα στις αντεπιθέσεις», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας.

Για την πορεία της Βέροιας, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε: "Δεν έχουμε κερδίσει στην έδρα μας. Εκτός έδρας τα καταφέρνουμε καλύτερα. Εντός είχαμε αντιπάλους από τις καλύτερες ομάδες αλλά και πάλι θα έπρεπε να κάνουμε κάτι καλύτερο βαθμολογικά".

Για την άμυνα της Βέροιας είπε: "Στο ματς με τον Ατρόμητο είχαμε κάποια θέματα στο πρώτο 30λεπτο. Με βάση τα νούμερα, ο αριθμός των τερμάτων που δεχθήκαμε είναι νορμάλ. Πρέπει να δουλέψουμε όμως πάνω σε αυτό".