Έκλεψε τη νίκη στις καθυστερήσεις η Βέροια

panio veria

Με γκολ του Ναζλίδη στις καθυστερήσεις η Βέροια έκλεψε τους τρεις βαθμούς στη Νέα Σμύρνη. Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό με λίγες καλές φάσεις. Ο Πανιώνιος είχε 4-5 καλές τελικές προσπάθειες ενώ η Βέροια δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την επιθετική της παρουσία. Στις καθυστερήσεις όμως στην πρώτη και τελευταία φάση της σκόραρε με τον Ναζλίδη και πήρε τη νίκη.

Το πρώτο μέρος ήταν πολύ άσχημο. Χωρίς ρυθμό, χωρίς φάσεις και χωρίς γκολ. Καμιά από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα ματς κέντρου με πολλά λάθη. Από την πλευρά της Βέροιας, δεν δημιουργήθηκε καμιά απειλή. Η Βέροια ήταν εντελώς ακίνδυνη και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων πέρασε το πιο εύκολο πρώτο ημίχρονο της χρονιάς.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανιώνιος ήταν πιο απειλητικός αλλά ούτε αυτός προβλημάτισε ιδιαίτερα τον Λόπεζ. Οι γηπεδούχοι είχαν μια σέντρα σουτ του Μπακασέτα στο 14', την οποία έδιωξε σε κόρνερ ο Λόπεζ. Ο Μπακασέτας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Οικονόμου έπιασε την κεφαλιά από κοντά αλλά ο Λόπεζ απόκρουσε και πάλι. Στις καθυστερήσεις του ματς, ο Καραμάνος ελίχθηκε έξω από την περιοχή της Βέροιας, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Να προσθέσουμε ότι λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου είχαμε τον τραυματισμό του Βεργώνη. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ρήξη αχιλλείου τένοντα.

panionios veria

Στα ίδια επίπεδα ήταν και το δεύτερο ημίχρονο. Ο Πανιώνιος ήταν και πάλι πιο απειλητικός. Είχε μια καλή στιγμή στο 53' όταν το σουτ του Μπακασέτα πέρασε άουτ. Στο 65' ήταν η σειρά του Μπουμάλ να κάνει το σουτ από το ύψους της περιοχής αλλά και πάλι η μπάλα κατέληξε άουτ. 

Από την άλλη πλευρά, η Βέροια ήταν αποτελεσματική πίσω αλλά εντελώς ακίνδυνη μπροστά. Όμως στις καθυστερήσεις, στην μοναδική προσπάθεια που έκανε στην αντίπαλη περιοχή, σκόραρε με σουτ του Ναζλίδη από κοντά και πήρε τη νίκη. Συγκεκριμένα, έπειτα από κόρνερ, ο Γιουσούφ έπιασε σουτ από δεξιά και ο Ναζλίδης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής: Παπαπέτρου

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Χατζηισαίας, Βλάχος, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας (79' Χσλκιαδάκης), Μπουμάλ, Καραμάνος (67' Βιγιάλμπα), Ανσαριφάρντ.

Βέροια: Λόπες, Μαλόν, Γιαννούλη, Πούγγουρα, Ετζενγκέλε, Ιμπραήμ. Βερώνης (45' Μαραγκός), Νέτο (87' Μαγέφσκι), Αμπντούν (59' Γιουσούφ), Ναζλίδης, Κόλα.