Γεωργιάδης: "Ήταν πολύ σημαντική νίκη" - Ουζουνίδης: "Κέρδισε η ομάδα που...δεν ήθελε να βάλει γκολ"

georgiadis kalloni

Ικανοποιημένος από τη νίκη, όχι όμως και από το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Βαθμολογικά είναι πολύ σημαντική νίκη. Είμαστε καινούργια ομάδα με νέου παίκτες και τεχνικό τιμ και ακόμα ψάχνουμε την ταυτότητα μας. Στα προηγούμενα ματς είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και σήμερα αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Δεν μας αρέσει βέβαια αυτός ο τρόπος. Το παιχνίδι πήγαινε στην ισοπαλία , όμως στις καθυστερήσεις καταφέραμε να νικήσουμε. Προσέξαμε την άμυνα μας σήμερα, γιατί ο Πανιώνιος ήταν σε καλή κατάσταση. Η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Έχουμε παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Μέσα από τέτοιες νίκες θέλουμε να χτίσουμε χαρακτήρα για τη συνέχεια».

Ο Ουζουνίδης

Δεν έχει παράπονα από την προσπάθεια των παικτών του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου. Μπορεί η ομάδα να ηττήθηκε στις καθυστερήσεις από την Βέροια, όμως ο τεχνικός του Ιστορικού τόνισε -μεταξύ άλλων- πως η ομάδα έβγαλε ενέργεια και πίεση προς τον αντίπαλο, στοιχεία που τον κάνουν αισιόδοξο για τη συνέχεια. Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής είπε πως ο Πανιώνιος θα μπορέσει να αναπληρώσει τους βαθμούς που έχασε σε εκτός έδρα παιχνίδια του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Κέρδισε η ομάδα που κατά κάποιον τρόπο δεν ήθελε να βάλει γκολ. Σε όλο το παιχνίδι κοίταγε να μην φάει γκολ. Εμείς καταφέραμε να μην αφήσουμε την Βέροια, μία ποιοτική ομάδα, να μην κάνει ευκαιρία. Δυστυχώς στις καθυστερήσεις όμως δεχτήκαμε το γκολ. Χάσαμε και δύο μέρες που δεν κάναμε προπονήσεις στο γήπεδο, λόγω της κακοκαιρίας. Το γκολ το δεχτήκαμε από αδράνεια. Είμαι αισιόδοξος όμως για τη συνέχεια. Η ομάδα είναι πιεστική και τα παιδιά προσπαθούν πολύ. Δεν έχω παράπονα από την προσπάθεια των παιδιών. Βγάλαμε πίεση και ενέργεια, όμως δεν ήμασταν καλοί στο δημιουργικό κομμάτι. Αυτούς τους βαθμούς που χάσαμε σε δύο παιχνίδια, πιστεύω θα τους πάρουμε εκτός. Χάσαμε έναν βαθμό σήμερα και όχι τρεις».

Για το τι έφταιξε και δεν έβγαλε πολλές ευκαιρίες η ομάδα: «Ο αντίπαλος ήταν οργανωμένος στο αμυντικό κομμάτι και εμείς δεν ήμασταν καλοί στο δημιουργικό κομμάτι. Θεωρώ ότι μας στοίχησαν οι προπονήσεις που δεν κάναμε την Πέμπτη και την Παρασκευή, αλλά και κάποιοι παίκτες απλά δεν βρέθηκαν στην καλή τους μέρα. Πάντως αν συνεχίσουμε έτσι νομίζω ότι θα πάρουμε και εκτός βαθμούς».

Για το γεγονός πως και με τον Πανθρακικό δέχτηκε γκολ στο φινάλε: «Και η φάση του Πανθρακικού και σήμερα ήταν στο τέλος. Με τον Πανθρακικό ήταν πιο τυχερή η φάση του γκολ, σήμερα ήταν πιο πολύ θέμα αδράνειας».

πηγή: www.panionianea.gr