Τι δήλωσαν Ναζλίδης, Γιαννούλης για τη νίκη της Βέροιας στη Νέα Σμύρνη

panionios veria

Ο Θωμάς Ναζλίδης σε δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports στάθηκε στην ψυχολογική ώθηση που θα δώσει στους παίκτες της Βέροιας η νίκη επί του Πανιωνίου, ωστόσο τόνισε πως θα πρέπει να πετύχουν θετικά αποτελέσματα και εντός έδρας. "Και μόνο η νίκη είναι τεράστια επιτυχία για την ομάδα. Κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Την θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη, την χρειαζόμασταν. Το γκολ ήρθε κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Μας δίνει καλύτερη ψυχολογία. Να μην μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι, να συνεχίσουμε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας".

Για τις εκτός έδρας επιτυχίες της Βέροιας σχολίασε: "Αυτό είναι το παράξενο με την ομάδα. Είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσουμε και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, άμα θέλουμε καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γιαννούλης υποστήριξε πως το σημαντικό για τη Βέροια είναι οι τρεις βαθμοί που πήρε κόντρα στον Πανιώνιο και στάθηκε στην αναγκαιότητα να πετύχουν νίκες και εντός έδρας.

"Η νίκη αυτή μας βοηθά ψυχολογικά, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μας προβληματίζει η εικόνα μας αλλά παίζαμε σε μια από τις καλύτερες έδρες. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν πίσω και ξέραμε ότι με την ποιότητα που έχουμε θα έρθει κάποιο γκολ. Εκτός έδρας είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πρέπει να το δουλέψουμε και να το αλλάξουμε και στα εντός έδρας. Οι βαθμοί εντός έδρας σου δίνουν πολλά. Βέβαια εντός είχαμε δύσκολα παιχνίδια".