Νοκ άουτ Αμπντούν, Κόλα - Εγχειρίστηκε ο Βεργώνης

Veria prop

Στην Αθήνα παραμένει η ομάδα της Βέροιας μετά το νικηφόρο χθεσινό πέρασμα από τη Νέα Σμύρνη (0-1) και εν όψει του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας την Τετάρτη με τον Ατρόμητο (28-10-2015, Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, 15:00). Οι ποδοσφαιριστές της "Βασίλισσας του Βορρά" προπονήθηκαν σήμερα στο βοηθητικό γήπεδο της Καλλιθέας στην περιοχή της Βάρης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν ως βασικοί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και κανονική προπόνηση για όλη την υπόλοιπη αποστολή.

Στο ιατρικό δελτίο, δυστυχώς, ξεχωρίζει ο σοβαρός τραυματισμός του Αλέξανδρου Βεργώνη ο οποίος υπέστη ολική ρήξη αχιλλείου τένοντα στο αριστερό πόδι. Ο αρχηγός της "Βασίλισσας" επέστρεψε εσπευσμένα από την Αθήνα και σήμερα το πρωί υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον Άγιο Λουκά Θεσσαλονίκης από τον ιατρό κ.Παπακώστα. Ο χρόνος αποθεραπείας υπολογίζεται σε 6-8 μήνες.

Επίσης, μαγνητική θα κάνουν σήμερα στην Αθήνα, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασή τους, τόσο ο Αμπντούν που έχει οίδημα στον έσω πλατύ δεξιό τετρακέφαλο, όσο και ο Κόλα λόγω πιθανής θλάσης.