Ναζλίδης: «Δεν είναι λογικό να παίρνουμε βαθμούς μόνο εκτός»

panionios veria

Θέμα συγκυριών είναι η μικρή βαθμολογική συγκομιδή της Βέροιας στα εντός έδρας ματς, όπως ανέφερε ο Θωμάς Ναζλίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας όμως πως η ομάδα του πρέπει να αρχίσει να παίρνει βαθμούς και στο γήπεδό της.

Παράλληλα σχολίασε το τελευταίο μεγάλο διπλό του συλλόγου της Ημαθίας επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή των Γιώργου Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανιώνιο και τα τέρματα που του αρέσει να πετυχαίνει: «Πάνω στη φάση πίστεψα ότι η μπάλα θα καταλήξει εκεί και κατευθύνθηκα προς τα εκεί. Μου αρέσει να ξεκινάω απ' έξω τις προσπάθειές για γκολ, αλλά όταν μπορείς να βάλεις το εύκολο γκολ, μέσα στην περιοχή, πρέπει να το βάλεις».

Για το αν η Βέροια είχε στόχο την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη: «Δεν είχαμε σκοπό το 'Χ'. Θέλαμε να είμαστε συμπαγείς και στην επίθεση και στην άμυνα. Όλα έδειχναν ισοπαλία, που θα ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ούτε εμείς, αλλά ούτε και ο Πανιώνιος είχαμε ευκαιρίες για γκολ».

Για την εκτός έδρας συγκομιδή της Βέροιας μέχρι τώρα: «Μας ικανοποιούν οι εκτός έδρας επιτυχίες, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε και εντός. Δεν είναι λογικό να παίρνουμε βαθμούς εκτός, αλλά να μην μπορούμε να πάρουμε στην έδρα μας. Πρέπει να δουλέψουμε στις αδυναμίες που παρουσιάζουμε στην έδρα μας και να μαζέψουμε κι εκεί βαθμούς. Είχαμε δυνατούς αντιπάλους μέχρι τώρα στο γήπεδό μας, ήταν και θέμα συγκυριών. Θα έρθουν τα αποτελέσματα στην έδρα μας».

Για τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα με νέους παίκτες που βγάζει ενέργεια στο γήπεδο. Φαίνεται υγιές σύνολο με πολύ καλό κλίμα. Τα παιδιά κάνουν τα πάντα για να πετύχουν αυτό που θέλουν και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Για το αν θα είναι ευχαριστημένος σε περίπτωση που η Βέροια κατακτήσει την όγδοη θέση: «Πάντα έχω υψηλούς στόχους και για μένα και για την ομάδα. Η ομάδα μπορεί να αποδώσει καλή μπάλα για να πάρει καλή βαθμολογική θέση. Θέλω κυρίως να δείξει μια καλή αγωνιστική εικόνα».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Δεν θέλω να βάζω μεγάλα πράγματα στο μυαλό μου. Ήμουν σε καλή κατάσταση, όταν με έκοψε ο τραυματισμός. Θέλω να είμαι καλά και ό, τι καλύτερο ας έρθει. Τότε είχα βάλει υψηλούς στόχους και τελικά απογοητεύτηκα».