Ισόπαλη η Βέροια στο Περιστέρι - Προηγήθηκε με 0-2 αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος

Ισόπαλο έληξε το ματς κυπέλλο ανάμεσα στην Βέροια και τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η Βέροια αν και προηγήθηκε με 0-2, ισοφαρίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και το ματς έληξε με 2-2. Αγωνιστικά, το ματς ήταν μέτριο, η Βέροια είχε τις περισσότερες ευκαιρίες και πήρε προβάδισμα με 0-2. Οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά μείωσαν με αυτογκόλ και βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν και στην ισοφάριση.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο ωστόσο η Βέροια ήταν πιο απειλητική και κατάφερε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου να σημειώσει γκολ και να πάρει το προβάδισμα.

Η πρώτη καλή στιγμή της Βέροια σημειώθηκε στο 5’. Ο Άρτσε και Καϊκούτ έκαναν διαδοχικά σουτ, με τον Γκοργκούνοφ να αποκρούει και τις δυο φορές, την δεύτερη από πολύ κοντά.

Στο 22' είχαμε νέα καλή στιγμή για την Βέροια. Ο Μαγέφσκι έδωσε στον Μερεμπασβίλι την κατάλληλη στιγμή, το σουτ του Γεωργιανού όμως πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 28'. Μετά από ωραία μπαλιά του Λε Ταλέκ στον Στόιτσεφ, αυτός έκανε ένα βήμα να σταματήσει και συνέχισε, με αποτέλεσμα το σουτ του να αλλοιωθεί.

Στο 34' και το 37’ η Βέροια είχε δυο καλές κεφαλιές μέσα από την περιοχή, την πρώτη με τον Μαλόν και την άλλη με τον Εντεγκέλε αλλά και οι δυο πέρασαν άουτ.

Στις καθυστερύσεις η Βέροια άνοιξε το σκορ. Μετά από λάθος του Κούρου, ο Γιουσούφ έγινε κάτοχος της μπάλας, την κατάλληλη στιγμή γύρισε στην περιοχή, ο Καϊκούτ άφησε έξυπνα στον Μαγέφσκι που με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκορμπούνοφ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Βέροια διπλασίασε τα γκολ της. Στο 52’ ο Σάσα Καϊκούτ από τα έντεκα βήματα έκανε το 0-2 για την Βέροια, μετά από ανατροπή του Μερεμπασβίλι από τον Κιβρακίδη και πέναλτι.

Η Βέροια διατήρησε το προβάδισμα χωρίς να κινδυνεύσει και στο 74' έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Καϊκούτ βρέθηκε φάτσα με το τέρμα αλλά σούταρε άουτ!

Στο 84’ ο Ατρόμητος μείωσε. Ο Κούρος έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στον Πούγγουρα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της Βέροιας

Στο 88' ο Ατρόμητος ισοφάρισε. Ο Λαζαρίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ατρόμητος (Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Κούρος, Λαζαρίδης, Μπόρισλαβ Στόϊτσεφ, Κιβρακίδης, Γοδόι, Ουσέρο (Πίτου Γκαρσία 46'), Μίλος Στόιτσεφ (Μπαστακός 74'), Μπρίτο (Λημνιός 58'), Μαρσελίνιο, Λε Ταλέκ.

Βέροια (Γεωργιάδης): Λόπεθ, Νάστος (Ετζενγκέλε 31'), Μαραγκός, Μαλόν, Σιόντης, Πούγγουρας, Γιουσούφ (Γεωργιάδης 64'), Μαγιέφσκι, Καϊικούτ, Μεραμπιασβίλι, Άρτσε (Νέτο 75').  

* Στο άλλο ματς του ομίλου, η Καλλιθέα κέρδισε την Λαμία με 2-1.