Γεωργιάδης: "Αισθανόμαστε πολύ στεναχωρημένοι" - Γρηγορίου: "Η Βέροια δικαιούνταν τη νίκη"

Απογοητευμένος για την τροπή που πήρε ο εκτός έδρας αγώνας με τον Ατρόμητο είναι ο προπονητής της Βέροιας, Γιώργος Γεωργιάδης. Η ομάδα του προηγήθηκε 2-0 και ήταν ανώτερη, αλλά ισοφαρίστηκε με δυο γκολ μετά το 84’.

«Αισθανόμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Κρατούσαμε το ματς στα χέρια μας ως το 84’. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ από ατυχία, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και μετά ήρθε η ισοφάριση. Δικαιούμασταν τη νίκη», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Γρηγορίου

Αιχμές προς ορισμένους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, οι οποίοι δείχνουν… αδιάφοροι, άφησε ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ισοπαλία (2-2) στο ματς με τη Βέροια, στο Περιστέρι, για το Κύπελλο.

«Ημασταν πολύ κακοί σήμερα, η Βέροια δικαιούτο τη νίκη. Το μόνο θετικό ήταν η εμφάνιση των νεαρών ποδοσφαιριστών μας. Αντιθέτως, κάποιοι βασικοί δείχνουν να έχουν χάσει το ενδιαφέρον και το κίνητρό τους. Αυτό είναι κάτι που μας απασχολεί και θα το δούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για την απερισκεψία του Μαρσελίνιο και την αποβολή του, είπε:

«Ο,τι είδατε εσείς, είδα κι εγώ. Θα το εξετάσουμε το θέμα…».