Τα μέτρα τάξης του Βέροια - Ολυμπιακός

veria filathloi

Ανακοινώθηκαν από την αστυνομία τα μέτρα τάξης του αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Βέροια. Ο Ολυμπιακός δεν πήρε εισιτήρια ωστόσο οι φίλοι του μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια και να παρακολουθήσουν το ματς. Γι αυτό τον λόγο θα τους διατεθεί τό μισό γήπεδο, οι θύρες 5 και 6. Αναλυτικά τα μέτρα:

1. Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ να εκδώσει μέχρι 4.640 εισιτήρια, συμπεριλαμβανομένων των διαρκείας – ανταλλαγής, ως
ακολούθως:
ΘΥΡΑ 1 : 500 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΘΥΡΑ 2 : 820 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΘΥΡΑ 3 : 100 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΘΥΡΑ 4: 820 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΘΥΡΑ 5 : 775 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΘΥΡΑ 6 : 1625 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

2. Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ να καταλάβουν τις θέσεις στις κερκίδες των θυρών 1, 2, 3, 4, αφού προμηθεύονται εισιτήριο από τα τρία (03) εκδοτήρια Θ1.

-Η είσοδος φιλάθλων Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ για τις ανωτέρω κερκίδες θα πραγματοποιείται από τις αντίστοιχες Θύρες.

3. Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που θέλουν να παρακολουθήσουν τον εν λόγω αγώνα, θα προσέλθουν μεμονωμένα και θα καταλάβουν θέσεις στις κερκίδες Θυρών 5 και 6, αφού προμηθευτούν εισιτήριο από τα αντίστοιχα εκδοτήρια.

-Η είσοδος φιλάθλων Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τις ανωτέρω κερκίδες Θ5, Θ6 θα πραγματοποιείται από τις αντίστοιχες εισόδους.

-Να παραμείνουν κενές ως ζώνη ασφαλείας 800 θέσεις στην κερκίδα Θ1 προς την κερκίδα Θ6, λόγω μικρής απόστασης φιλάθλων των διαγωνιζομένων ομάδων.

4. Τα λεωφορεία των αθλητικών αποστολών να σταθμεύσουν στον ειδικό χώρο στάθμευσης έναντι Δημοτικού Σταδίου, επιτηρούμενα από αστυνομική δύναμη Α.Τ. Βέροιας.

5. Με μέριμνα της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ, τα μέλη και οι επίσημοι της φιλοξενούμενης ομάδας να φιλοξενηθούν στην Θύρα 3VIP.

6. Οι θύρες του Σταδίου Βέροιας να ανοίξουν τρείς (03) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ήτοι την 16:30΄. Εφιστάται ιδιαιτέρως η προσοχή στη γηπεδούχο ομάδα για την έγκαιρη λειτουργία Θυρών και εκδοτηρίων στις Θύρες 5 και 6, όπου θα φιλοξενηθούν φίλαθλοι Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

7. Η προσέλευση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ και της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να γίνει μεμονωμένα και έγκαιρα, ώστε κατά το δυνατόν να αποφευχθεί συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων, που σε ένα βαθμό οφείλεται και στη διαδικασία έκδοσης ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου. Για το σκοπό αυτό, η γηπεδούχος Π.Α.Ε. να μεριμνήσει για τη λειτουργία των εκδοτηρίων από πρωινές ώρες της ημέρας του αγώνα για την καλύτερη
εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

8. Ναπραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο (02) τουλάχιστον ζώνες περιμετρικά του Σταδίου Βέροιας, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

9. Να αποκλεισθεί η είσοδος στο Στάδιο Βέροιας φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν ηλεκτρονικό ονομαστικό εισιτήριο ή σφραγισμένο από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

10. Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα, να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, καθώς και τον Α.Μ.Κ.Α., για την έκδοση του ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου.

11. Απαγορεύεται η κατάληψη διαδρόμων και κλιμάκων των εξεδρών από θεατές, καθώς και η κατοχή και διάθεση στο καταναλωτικό κοινό εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, ποτών, χυμών και άλλων ροφημάτων γενικώς, σε φιάλες, κύπελλα, κούπες ή κουτιά κάθε μορφής, ως επίσης και άλλα αντικείμενα που έχουν κατασκευασθεί από γυαλί ή κάθε άλλο εξαιρετικά σκληρό υλικό.

12. Να μην επιτραπεί η είσοδος στο Στάδιο Βέροιας, φιλάθλου φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

13. Σε περίπτωση που αναρτηθούν στις κερκίδες πανό, κατά τρόπο τέτοιο που να δυσχεραίνουν το έργο του συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας που έχει εγκατασταθεί στο Στάδιο ή περιέχει υβριστικό, ρατσιστικό περιεχόμενο με μέριμνα της γηπεδούχου ομάδας και κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, αυτά να απομακρύνονται.

14. Με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδος, να προσκομισθεί εγκαίρως η προβλεπόμενη από το άρθρ. 2 Ν.4326/2015 (ΦΕΚ Α' 49) Βεβαίωση καλής λειτουργίας των συστημάτων ηλεκτρονικής εποπτείας και ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου, χορηγούμενη από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ή να προσκομισθεί τυχόν έγγραφο που να προβλέπει παράταση της ήδη δοθείσης προσωρινής Βεβαίωσης, η οποία έληξε την 20-10-2015.

15. Να μην επιτραπεί η είσοδος στο Στάδιο Βέροιας την ημέρα του αγώνα του ιδιωτικού προσωπικού ασφαλείας που θα προσληφθεί από την γηπεδούχο Π.Α.Ε. πριν την ανάπτυξη των Αστυνομικών Δυνάμεων.