Τι λένε Γεωργιάδης, Αμπντούν, Άρτσε για το ματς με τον Ολυμπιακό

Georgiadis g

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αναγνωρίζει στην κάμερα του Novasports και τον Παναγιώτη Στεφάνου τις δυσκολίες του αγώνα με τον Ολυμπιακό. «Ξέρουμε ότι έχουμε αντίπαλο μία ομάδα που κατάφερε να νικήσει ακόμα και την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Εμείς όμως θα μπούμε με σωστή νοοτροπία και απόλυτη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες μας ίσως έχουμε τύχη», δηλώνει μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν σχολίασε για το ματς της Βέροιας απέναντι στην παλιά του ομάδα, τον Ολυμπιακό. «Γι' αυτά τα παιχνίδια παίζουμε ποδόσφαιρο, για να αγωνιζόμαστε απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Πέρασα καλά στον Ολυμπιακό, αλλά τώρα παίζω στη Βέροια και θέλω να κάνω ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην παλιά μου ομάδα. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα είναι δύσκολο αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά».

Ο Πέδρο Άρτσε δηλώνει ότι η Βέροια θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό. «Το κίνητρό μας είναι να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα μας. Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος, αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για τον κόσμο μας και θα παλέψουμε».