"Δώρησε" τη νίκη η Βέροια στον Ολυμπιακό - Χαμένες ευκαιρίες και λάθος του Λόπεζ στοίχησαν στην "Βασίλισσα"

osfp veria

Η Βέροια είχε τις ευκαιρίες αλλά ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο ματς που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Η Βέροια άφησε να περάσουν ανεκμετάλλευτες οι μεγάλες ευκαιρίες της και ο Ολυμπιακός με δυο γκολ στο δεύτερο μέρος πήρε τη νίκη με 0-2.

Στο πρώτος μέρος ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας αλλά ήταν ακίνδυνος. Από την άλλη, η Βέροια επέλεξε να παίξει κλειστά, δεν άφησε διαδρόμους ανοιχτούς προς το τέρμα του Λόπεζ και ήταν η ομάδα που είχε τις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, που πέρασαν όλες ανεκμετάλλευτες.

Ο Ολυμπιακός πήρε τον έλεγχο από την αρχή αλλά η Βέροια έκανε την πρώτη απειλή στο 6' με σουτ του Καϊκούτ από πολύ θέση μέσα από την περιοχή, έδιωξε όμως ο Ρομπέρτο σε κόρνερ. Η Βέροια απείλησε άλλες δυο φορές. Στο 22' μετά από σέντρα του Γισννούλη, ο Καϊκούτ πήδησε ψηλότερα από τον Σιόβα αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ. Στο 28' ο Ναζλίδης βρέθηκε σε θέση για γκολ στο ύψος του πέναλτι, μετά από κεφαλιά του Καϊκούτ, όμως το σουτ που έκανε κατέληξε άουτ.

Veria osfp

Ο Ολυμπιακός διατήρησε τον έλεγχο και απείλησε για πρώτη φορά στο 41' με κεφαλιά του Ιντέγιε από κοντά που πέρασε ψηλά άουτ, μετά από σέντρα του Φορτούνη.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του παιχνιδιού έμεινε η ίδια. Η Βέροια στο 47' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαγέφσκι που έφυγε μόνος μετά από πάσα του Άρτσε αλλά σούταρε άουτ.

Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 48' με σουτ του Σεμπά που κόντραρε και στο 55' άνοιξε το σκορ. Ο Ιντέγιε έβαλε την κόντρα σε απόκρουση του Λόπεζ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 62' ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ιντέγιε να γράψει το 0-2. Ο φορ του Ολυμπιακού απέφυγε τον Μαλόν αλλά πλάσαρε από κοντά άουτ.

Η Βέροια παρά το γκολ, είχε την ευκαιρια να ισοφαρίσει. Στο 66' ο Μαγέφκσι έκανε το ανάποδο σου από κοντά, μετά από σέντρα του Μαλόν αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. 

Στο 74' ο Ολυμπιακός με απευθείας κτύπημα φάουλ του Ντουρμάζ σημείωσε το 0-2 και καθάρισε το ματς. 

Η Βέροια ολοκλήρωση το ματς με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Ιμπραήμ με δεύτερη κίτρινη.

Δαιτητής: Μήτσιος (Φραγκιαδάκης, Κουρουμπίλια)

Βέροια: (Γεωργιάδης) Λόπεζ, Μαλόν, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Εντζεγκέλε, Ιμπραήμ, Άρτσε (71' Σιόντης), Μαγέφσκι, Ναζλίδης (61' Νέτο), Καϊκούτ, Αμπντούν (75' Μερεμπασβίλι).

Ολυμπιακός: (Σίλβα) Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Σεμπά (71' Ντουρμάζ), Φορτούνης (83' Φινγκμπόγκασον), Πάρντο (46' Ερνάνι), Ιντέγε