Μόνο Ολυμπιακό έβλεπε ο Μήτσιος

veria filathloi osfp

Ο Μήτσιος από τα Γιάννενα με τα σφυρίγματά αδίκησε κατάφωρα την Βέροια. Ήταν χαρακτηριστική η ευκολία με την οποία σφύριζε φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού και η άρνησή του σε παραβάσεις των "ερυθρολεύκων". Μάλιστα στην φάση του πρώτου γκολ, ο Ιντέγιε σκοράρει με το χέρι ενώ στην φάση του δεύτερου τέρματος, δόθηκε φάουλ στον Ολυμπιακό με ανύπρκτο χέρι.

Επίσης από την εξέδρα των φιλοξενούμενων σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις εκτοξεύτηκαν φωτοβολίδες. Η πρώτη φορά ήταν στο 19ο λεπτό και η δεύτερη στο 40'. Και μπορεί στην Ελλάδα να έχουμε φτάσει στο σημείο να το θεωρούμε φυσιολογικό αυτό, αλλά ο νέος αθλητικός νόμος είναι ξεκάθαρος.

Στην πρώτη περίπτωση θα έπρεπε να υπάρχει διακοπή του αγώνα για συστάσεις προς την εξέδρα και στη δεύτερη οριστική διακοπή. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Χρήστος Μήτσιος δεν έκανε τίποτα από τα δύο, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τον νόμο Κοντονή.

Το μόνο που έκανε, ήταν στην πρώτη περίπτωση να διακόψει για πολύ λίγο για να απομακρυνθεί η φωτοβολίδα και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι χωρίς καν σύσταση.