Ο έντονος διάλογος Αμπτνούν - Γεωργιάδη και η αψιμαχία Σιόβα - Νέτο

veria abtoun

Δεν άρεσε καθόλου στον Τζαμέλ Αμπντούν η αντικατάστασή του στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης της Βέροιας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός αποχώρησε εκνευρισμένος κατά την αλλαγή του απ' τον Μερεμπασβίλι κι όταν πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου είχε φραστικό επεισόδιο με τον Γιώργο Γεωργιάδη. Μετά από αυτό, ο παίκτης δεν πήρε καν θέση στον πάγκο της ομάδας και πήρε τον δρόμο –απευθείας- για τα αποδυτήρια.

Η αψιμαχία Νέτο - Σιόβα

Λίγο έλειψε να ξεφύγει η κατάσταση στο φινάλε του Βέροια-Ολυμπιακός (0-2) εξαιτίας μιας αψιμαχίας μεταξύ του Δημήτρη Σιόβα και του Ντάρσι Νέτο λίγο πριν το φινάλε.

Όλα ξεκίνησαν από μια διεκδίκηση της μπάλας, στην οποία ο αμυντικός των "ερυθρολεύκων" έβαλε κάπως άτσαλα τους αγκώνες του τραυματίζοντας στο πρόσωπο τον αρχηγό της Βέροιας. Στη συνέχεια κι ενώ ο Βραζιλιάνος κρατούσε το πρόσωπό του, ο Σιόβας του έριξε μια ελαφριά γονατιά με αποτέλεσμα να τον εκνευρίσει και να ανταλλάξουν αρκετά "γαλλικά".

Χάρη στην παρέμβαση του Μποτία που έσπευσε αμέσως στο σημείο, τα πνεύματα ηρέμησαν σχετικά γρήγορα, ενώ ο διαιτητής του αγώνα έδειξε από μία κίτρινη κάρτα σε κάθε παίκτη.