Βέροια και Ηρακλής έμειναν στο μηδέν

veria iraklis

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς της Βέροιας με τον Ηρακλή. Η Βέροια είχε τον απόλυτο έλεγχο στο ματς, δεν κινδύνευσε αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει τον αντίπαλο. Έτσι οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0, ένα αποτέλεσμα δίκαιο.

Το πρώτο μέρος είχε ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Η Βέροια είχε τον έλεγχο, εγκλώβισε τον αντίπαλο, έφτανε πολύ εύκολα στην αντίπαλη περιοχή αλλά εκεί δεν υπήρχε η τελική φάση που θα έφερνε σε θέση βολής τους επιθετικούς.

Από την άλλη πλευρά, ο Ηρακλής παρουσίασε πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, έδινε εύκολα μπάλα στον αντίπαλο και δεν κατάφερε να προβληματίσει την Βέροια παρά μόνο σε μια φάση. Στο 14' ο Βέλλιος βρέθηκε στην περιοχή, έκανε κι ένα χλιαρό πλασέ στην αγκαλιά του Λόπεζ.

Η Βέροια ενόχλησε τον Χουάντερσον μόνο μια φορά. Στο 16' ο Μαγέφσκι με σκαστό σουτ έξω από την περιοχή προσπάθησε να σκοράρει αλλά ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας έδιωξε σε κόρνερ. Ο Μαγέφσκι εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ναζλίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι δυο ομάδες προσπάθησαν να φρεσκάρουν την επιθετική γραμμή με τους Αμπντούν και Μπουλούτ. Αμφότεροι έδωσαν κίνηση στον δεξί διάδρομο της ομάδας τους. Μάλιστα ο Ηρακλής απείλησε στο 55' από δεξιά όταν ο Μπουκουβάλας έκανε την σέντρα, ο Βέλλιος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Η Βέροια συνέχισε να έχει επιθετικό πρόβλημα κι έτσι ο προπονητής της έριξε έναν ακόμη γρήγορο παίκτη στα άκρα, τον Γιουσούφ στην θέση του Καϊκού Η πρώτη απειλή της Βέροιας σημειώθηκε στο 67' ο Νέτο επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Χουάντερσον απόκρουσε.

Στο 78' ο Πασάς πήρε την πάσα στην περιοχή της Βέροιας έκανε το σουτ από πολύ πλάγια θέση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στα τελευταία λεπτά η Βέροια πίεσε αλλά δεν κατάφερε να βρεί διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Διαιτητής: Βοσκάκης (Σταυρουλάκης, Χούσκογλου)

ΒΕΡΟΙΑ: (Γεωργιάδης) Λόπεζ, Νέτο, Εντζεγκέλε, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μαραγκός, Άρτσε (80' Κόλα), Μαγέφσκι, Ναζλίδης, Καϊκούτ (62' Γιουσούφ), Μερεμπασβίλι (46' Αμπντούν).

ΗΡΑΚΛΗΣ: (Παπαδόπουλος) Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρασαρλίδης, Ρομάνο, Μακρής (68' Ζιαμπάρης), Κυριακίδης (46' Μπουλούτ), Ιντζόγλου, Τσιλιανίδης (76' Πασάς), Βέλλιος.