Γεωργιάδης: "Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα" - Παπαδόπουλος: "Δίκαιο αλλά άσχημο αποτέλεσμα"

georgiadis ira

Στην έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική πάσα απέδωσε ο προπονητής της Βέροιας Γιώργος Γεωργιάδης την "αφλογιστία" στην επιθετική γραμμή. Ο τεχνικός της Βέροιας μετά το ματς με τον Ηρακλή σημείωσε: «Δεν είχαμε καλό παιχνίδι. Εμείς είχαμε την υπεροχή. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος για το γκολ. Φθάναμε εύκολα έξω από την περιοχή αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να περάσουμε την μπάλα. Κρατάμε την καλή προσπάθεια, όχι ποιοτική, την καλή άμυνα χωρίς να κινδυνεύσουμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Σε ερώτηση για το αν η εμφάνιση της Βέροιας είχε ποιοτικά στοιχεία απάτνησε: "Επιθετικά δεν μας άφησε κι ο αντίπαλος, έπαιξε άμυνα με πολλούς παίκτες. Εκεί θέλεις την ποιότητα, να παίξεις έναν με έναν και κάνεις ένα γκολ".

Σε ερώτηση για το αν Ναζλίδης, Καϊκούτ χωράνε στο ίδιο σχήμα απάντησε: "Ναζλίδης, Καϊκούτ και Μαγέφσκι είναι ένα θέμα. Ο Θωμάς δεν παίζει στην φυσική του θέση αλλά με αυτό το σχήμα παίξαμε καλά με τον Ολυμπιακό. Χάνουμε σε ταχύτητα αλλά κερδίζουμε άλλα πράγματα".

Για την αλλαγή του Μερεμπασβίλι απάντησε: "Ο Μερεμπασβίλι έκανε πολλές προσπάθειες αλλά δεν είχε το καθαρό μυαλό να περάσει πάσες,".

Για το θέμα με τον Αμπντούν σημείωσε: "Το θέμα με τον Αμπντούν έχει λήξει. Είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας, μιλήσαμε πολύ αλλά το θέμα τελείωσε".

papadopoulos ira

Ο Νίκος Παπαδόπουλος

Άσχημη χαρακτήρισε την εμφάνιση του Ηρακλή ο τεχνικός του Νίκος Παπαδόπουλος. Συγκεκριμένα είπε: «Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Στο πρώτο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δεν κρατήσαμε την μπάλα, να παίξουμε και να βγάλουμε φάσεις. Ούτε στην άμυνα μας ήμασταν καλοί. Βελτιωθήκαμε στον β΄μέρος κυρίως στο πάθος αλλά δεν μπορέσαμε να οδηγήσουμε την μπάλα για να κάνουμε φάσεις. Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Θέλαμε να κερδίσουμε. Με τέτοιο ποδόσφαιρο δεν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Είχαμε καλή ψυχολογία, καλό γήπεδο με πολύ κόσμο αλλά μείναμε μόνο στο αμυντικό κομμάτι».

Αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα απάντησε: «Είναι δίκαιο, δεν έγιναν φάσεις από τις ομάδες».

Σε ερώτηση για την διαιτησία, σε φάση του Μπουλούτ με τον Γιαννούλη είπε: «Θα μπορούσε να αλλάξει η ισορροπία του αγώνα. Δεν μπορώ να κρίνω αν δεν δω την φάση. Οι διαιτητές προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους και πρέπει να τους βοηθήσουμε. Την ώρα του παιχνιδιού μου φάνηκε ότι ήταν πέναλτι αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος».

Σε ερώτηση για τα ονόματα που ακούγονται είπε: «Όσο ακούγονται αυτά κάνουν κακό. Όταν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει στην ώρα του. Πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα. Δεν είναι καλό αυτό. Οι κινήσεις θα γίνουν όταν πρέπει. Η ομάδα είναι χαμηλά, δεν αρμόζει στον Ηρακλή να είναι τόσο χαμηλά».