Ενοχλήσεις ο Σιόντης, θλάση ο Καλί

Veria past yiousouf

Στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της "Βασίλισσας του Βορρά". Μία ενόχληση που αισθάνθηκε ο Στέφανος Σιόντης σε παλαιότερο τραύμα στην ποδοκνημική, ήταν η αιτία να διακόψει την προπόνηση. Η κατάστασή του παρακολουθείται στενά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και αύριο αναμένεται να κριθεί η συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στην αποστολή για τον Πλατανιά.

Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Cyril Kali, δεν σχετίζεται με τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός γηπέδων για πέντε και πλέον μήνες, αλλά πρόκειται για θλάση στον τετρακέφαλο η οποία θα αντιμετωπιστεί με το σχετικό πρόγραμμα θεραπείας. Ατομικό ακολούθησε και σήμερα ο Βαγγέλης Νάστος, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποκατάστασης.

Αύριο Σάββατο μετά την προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολής για τον αγώνα με τον Πλατανιά (Κυριακή 29-11-2015, Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, ώρα 17:15) στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague 2015-2016 και ακολούθως η ομάδα θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Κρήτη.