Χωρίς σημαντικές απουσίες στην Κρήτη η Βέροια

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία της Βέροιας για τον αυριανό αγώνα με τον Πλατανιά στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague (Κυριακή 29-11-2015, Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, 17:15). Η αποστολή της "Βασίλισσας του Βορρά" για το παιχνίδι είναι η εξής:

Lopez Jonathan, Καντιμοίρης Γιώργος, Πούγγουρας Αχιλλέας, Γιαννούλης Δημήτρης, Ostojic Branko, Edjenguele William, Μαραγκός Στέλιος, Ibrahim Abdisalam, Kola Rodgers, Darcy Neto, Merebashvili Giorgi, Majewski Radoslaw, Abdoun Djamal, Ναζλίδης Θωμάς, Youssouf Mohamed, Kajkut Sasa, Malon Ivan, Arce Pedro, Battion Roberto.

Ο Πλατανιάς 

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για το αυριανό (29/11/2015, 17.15) παιχνίδι με την Βέροια στα Περιβόλια. Μετά το τέλος της προπόνησης, που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και αρκετή δουλειά στις στημένες φάσεις, ο τεχνικός του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση. Συγκεκριμένα: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τζιλβάν, Ανγκούλο, Ντίνας, Γιακουμάκης.