Πλατανιάς και Βέροια μηδέν σε όλα

platanias veria

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι της Βέροιας στην Κρήτη με τον Πλατανιά. Ήταν ένα κακό παιχνίδι, με λίγες καλές στιγμές. Τελικά το ισόπαλο 0-0 ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Το πρώτο μέρος δεν ήταν καλό. Οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό και έμειναν χωρίς μεγάλες ευκαιρίες και γκολ. Ο Πλατανιάς ήταν πιο ζωηρός επιθετικά αλλά δεν προβλημάτισε ιδιαίτερα τον Λόπεζ.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Πλατανιάς είχε δυο επικίνδυνες επισκέψεις στα καρέ της Βέροιας. Στο 5' ο Κουλιμπαλί εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γιαννούλη, έκανε την παράλληλη σέντρα από δεξιά, αλλά ο Εντζεγκέλε έδιωξε δύσκολα. Στο επόμενο λεπτό είχαμε σέντρα από δεξιά, ο Μιλούνοβιτς έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 10' πάλι ο Μιλούνοβιτς απείλησε την εστία της Βέροιας. Το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ.

Στο 16' η Βέροια σημείωσε γκολ με τον Ναζλίδη αλλά σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Συγκεκρμιένα ο Σωτηρίου έδιωξε το σουτ του Άρτσε, ο Ναζλίδης πήρε το "ριμπάουντ" και σκόραρεαλλά είναι ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

Στις καθυστερήσεις, ο Γιακουμάκης έκανε το σουτ από πλάγια δεξιά, αλλά η μπάλα να έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Λόπεζ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς είχε μια άκαρπη υπεροχή αλλά δεν προβλημάτισε ιδιαίτερα την άμυνα της Βέροιας. Από την άλλη πλευρά, η Βέροια είχε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της και έμεινε μακριά από την αντίπαλη περιοχή.

Στο 74' ο Γιουσούφ προσπάθησε να τρυπήσει την αντίπαλη άμυνα από δεξιά, έκανε την σέντρα αλλά η κεφαλιά του Κόλα πέρασε άουτ.

Στο 77' ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στο γκολ. Μετά από σέντρα του Μουνάφο από δεξιά, ο Αγκούλο έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Με κεφαλιά απείλησε και η Βέροια στο 82'. Μετά από κόρνερ του Μαγέφσκι, ο Κόλα έκανε την καφαλιά αλλά ο Κοκκαλάς απόκρουσε σε κόρνερ.

Διαιτητής: Τριτσώνης

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου (45' Κοκκαλάς), Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς (45' Ντίνας), Μενδρινός, Μουνάφο, Γιακουμάκης (65' Ράμος), Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο.

Βέροια (Γεωργιάδης): Λόπεζ, Μαλόν, Ετζενγκέλε, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (90' Μαραγκός), Ναζλίδης (72' Κόλα), Αμπντούν (62' Μερεμπασβίλι), Γιουσούφ.