Γεωργιάδης: "Δίκαιο το αποτέλεσμα" - Παράσχος: "Είχαμε τον έλεγχο, μας έλειψε το γκολ"

georgiadis kalloni

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας στα Περιβόλια δήλωσε ο τεχνικός της Βέροιας Γιώργος Γεωργιάδης. Στις δηλώσεις του σημείωσε: "Δεν ήταν ποιοτικό παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Πλατανιάς είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή την στιγμή. Καταφέραμε να κλείσουμε καλά τους χώρους στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Με την μπάλα δεν ήμασταν πολύ ποιοτικοί. Σε άλλα παιχνίδια είχαμε πιο πολύ την μπάλα στην κατοχή μας, αυτό είναι και το στοιχείο μας. Στο τέλος όμως όταν παίρνεις εκτός έδρας έναν βαθμό είσαι ικανοποιημένος. Συνεχίζουμε το δύσκολο πρόγραμμα". 

Σε ερώτηση αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα είπε: "Ο Πλατανιάς είχε μια - δυο ευκαιρίες καλές. Κι εμείς στο τέλος είχαμε μια καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Κόλα. Θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα".

Σε ερώτηση για την αντίδραση του Αμπντούν απάντησε: "Δεν έχω να σχολιάσω κάτι".

Ο Παράσχος

Ο τεχνικός του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος δήλωσε: "Παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να κερδίσουμε. Παρά τις αναγκαστικές αλλαγές, είχαμε τον έλεγχο και στα δυο ημίχρονα. Δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια, παρότι διασπάσαμε τον αντίπαλο από τα πλάγια και δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ για να πάρουμε αυτό που δικαιούμασταν σε αυτό το παιχνίδι. Δεν απογοητεύομαι. Πιστεύω ότι η ομάδα αυτούς τους βαθμούς που έχασε θα τους πάρει κάπου αλλού αρκεί να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα που παρουσιάσαμε στο σημερινό παιχνίδι".