Κέρδισε στην Λαμία και προκρίθηκε στο κύπελλο η Βέροια

veria kallithea2

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου προκρίθηκε η Βέροια. Στο τρίτο και τελευταίο ματς του ομίλου, επικράτησε με 0-1 στην Λαμία της τοπικής ομάδας και πήρε την πρόκριση σχετικά εύκολα. Η Βέροια σημείωσε ένα γκολ στο ξεκίνημα του ματς, διατήρησε τον έλεγχο και έφτασε στη νίκη.

Η Βέροια άνοιξε νωρίς το σκορ. Μόλις στο 6' ο Κόλα γύρισε στον Μαγέφσκι και ο τελευταίος μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1.

Μετά το γκολ η Βέροια έλεγξε το ματς και διατήρησε το προβάδισμα χωρίς να κινδυνεύσει ενώ το ματς συνεχίστηκε υπο βροχή που δυσκόλεψε τους ποδοσφαιριστές. 

Η Λαμία προσπάθησε να απαντήσει στο 17' αλλά η εκτέλεση φάουλ του Καλαϊτζίδη σταμάτησε στο δοκάρι. Από το σημείο εκείνοι οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ξανά στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν εύκολα το προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά και η μόνη αξιόλογη φάση ήταν ένα ακόμη δοκάρι για τη Λαμία στο 72' στην προσπάθεια του Νατσιόπουλου να "κρεμάσει" τον Καντιμοίρη. Το 0-1 έμεινε μέχρι τέλος και η "βασίλισσα του βορρά" πήρε το εισιτήριο για τους 16.

Λαμία: Πάππος, Τσόπελας, Κοτσώνης, Πίντο, Καλαϊτζίδης, Νατσιόπουλος, Ενγκουέμ, Μπουλουλής (64' Τζόκιτς), Αντωνίου, Παπαευθυμίου, Αλεξίου.

Βέροια: Καντιμοίρης, Σιόντης, Μαραγκός, Ετζενγκέλε, Νάστος, Ιμπραΐμ, Καρακώστας, Γεωργιάδης (56' Νέτο), Ξόμπλιος, Μαγέφσκι (67' Γιαννούλης), Κόλα (64' Ναζλίδης).

Τελική βαθμολογία

1. Βέροια 7

2. Ατρόμητος 7

3. Καλλιθέα 3

4. Λαμία 0