Την απαγόρευση μετακίνησης, οργανωμένης και μεμονωμένης, των φίλων του Ηρακλή στη Βέροια πρότεινε η αστυνομία

veria iraklis

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο της Βέροιας, η σύσκεψη που αφορούσε στα μέτρα τάξης του αγώνα Κυπέλλου μεταξύ της «βασίλισσας του Βορρά» και του Ηρακλή, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (05/01) στις 7.30 μ.μ.

Την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησε ο υπεύθυνος ασφαλείας, Μάκης Σαρλής, ο οποίος στο ερώτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, για τον αριθμό των φιλάθλων του Ηρακλή που αναμένεται να παρακολουθήσει τον αγώνα, απάντησε πως υπολογίζεται σε 3 με 4.000.

Η γηπεδούχος ΠΑΕ τόνισε πως είναι διατεθειμένη να ανοίξει μόνο το πέταλο της Θύρας 5, που αντιστοιχεί σε 776 εισιτήρια.

Από την πλευρά της, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, πρότεινε στη Γ.Γ.Α. την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των οπαδών του Ηρακλή.

Για τον λόγο αυτό, δηλαδή την αρνητική στάση της Αστυνομίας, η ΠΑΕ Ηρακλής δεν ζήτησε καμία θύρα του γηπέδου.

Ως εκ τούτου, αν επιτραπεί η μετακίνηση και πολύς κόσμος του Ηρακλή μεταβεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, τότε θα γίνει έκτακτη σύσκεψη το πρωί της Τρίτης, ημέρας του αγώνα, για να αποφασισθεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Αν ο αριθμός των φίλων του Ηρακλή δεν υπερβαίνει τους 1000, τότε όλοι θα μπουν στη θύρα 5 του γηπέδου (πέταλο), ενώ αν ο αριθμός είναι κατά πολύ μεγαλύτερος, τότε θα υπάρξει ανακοίνωση μετά τη σύσκεψη για το πώς θα λυθεί το θέμα.

Να σημειωθεί πως αποφασίστηκε ότι στη Θύρα 6 θα υπάρξει «νεκρή ζώνη» 600 θέσεων, οι οποίες θα καταληφθούν από δυνάμεις των ΜΑΤ (δίπλα στη θύρα 5), ενώ το ίδιο θα ισχύσει και στην άκρη της Θύρας 4, με 100 θέσεις να παραμένουν κενές.

Επίσης, όσοι φίλαθλοι κόψουν εισιτήριο από τα εκδοτήρια για τη Θύρα 6 η είσοδός τους θα γίνεται από τη Θύρα 1, που βρίσκεται μπροστά στα εκδοτήρια των επισήμων.

Πηγή: http://www.voria.gr