Ευκαιρία να "καθαρίσει" την παραμονή η Βέροια

panaitolikos-veria

Άλλη μια ευκαιρία να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη θα έχει την Κυριακή η Βέροια. Μετά την ήττα του Πανθρακικού από την Καλλονή, η Βασίλισσα που υποδέχεται τον Παναιτωλικό (Κυριακή 5.15μμ) θα κυνηγήσει τη νίκη με στόχο να αφήσει πολύ πίσω την ομάδα της Κομοτηνής και να κάνει μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία από τώρα.

Αγωνιστικά, με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Καραμπιμπέρης ανακοίνωσε την παρακάτω αποστολή: Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Νέτο, Μαλόν, Γιαννούλης, Νάστος, Μαραγκός, Όστοϊτς, Πούγγουρας, Εντζεγκέλε, Σιόντης, Μπατιόν, Καρακώστας, Άρτσε, Μαγέφσκι, Γεωργιάδης, Ναζλίδης, Μεληκιώτης, Καϊκούτ και Κόλα. Δεν υπολογίζονται οι Καλί, Γιουσούφ, Βεργώνης, οι οποίοι προπονούνται ατομικά, αλλά ούτε και οι Λόπεζ, Αμπντούν, Μπαλάφας, που κάνουν θεραπεία.