Εντός έδρας ήττα της Βέροιας από τον Παναιτωλικό

veria panaitolikos

Εντός έδρας ήττα με 0-1 γνώρισε από τον Παναιτωλικό η Βέροια. Η Βασίλισσα αιφνιδιάτηκε νωρίς, βρέθηκε πίσω στο σκορ και δεν κινδύνευσε σε άλλη φάση. Δεν κατάφερε όμως να δημιουργήσει ευκαιρίες που θα την έφερναν κοντά στο γκολ και έτσι οδηγήθηκε στην ήττα.

Στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός οργανωτικά ήταν καλύτερος και στην μοναδική φάση που δημιούργησε άνοιξε το σκορ. Στο 12'ο Γιαννούλης στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα μέσα από την περιοχή, την έστρωσε στον Βιγιαφάνες και αυτός με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 0-1.

Μετά το γκολ, η Βέροια έλεγξε τον ρυθμό αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού. Η μόνη φορά που έφτασε κοντά στο γκολ, σημειώθηκε στο 23'. Ο Όστοϊτς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή των φιλοξενούμενων, αλλά έδιωξε με το πόδι στη δεξιά του γωνία ο Κυριακίδης (προηγήθηκε απόκρουση του Κυριακίδη με γροθιές σε φάουλ του Μαγέφσκι).

Από εκεί και μετά η Βέροια διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπάθησε να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα από τα πλάγια αλλά οι αντίπαλοι αμυντικοί ήταν αποτελεσματικοί.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια διατήρησε τον πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά η υπεροχή της ήταν άκαρπη. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη δυσκολία στο να βάλλουν την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί. Η πρώτη απειλή τους στο δεύτερο μέρος ήταν ένα σουτ του Άρτσε στο 76' έξω από την περιοχή που απόκρουσε ο Κυριακίδης.

Στο 78' η Βέροια βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση, με τρόπο σαν το τέρμα που δέχθηκε. Ο Άρτσε βρέθηκε με την μπάλα στην περιοχή του Παναιτωλικού, μετά από λάθος του Μύγα, αλλά το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον Ουάρντα.

Διαιτητής: Κιοτζένης (Καραβασίλης, Λάζαρης)

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαραγκός, Γιαννούλης, Όστοϊτς, Μαλόν, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (69' Μαγέφσκι), Ναζλίδης, Γεωργιάδης (61' Νέτο), Καϊκούτ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν, Παπάζογλου, Πάουλο (90' Βασίλουδης), Ρουσκουγιέδα (84' Αλεξίγιεβιτς), Βιγιαφάνες, Κάπελ (69' Κάπελ), Μαρκόβσκι.