Καραμπιμπέρης: "Δεν πήραμε αποτέλεσμα σε σημαντικό ματς" - Μαντζουράκης: "Κερδίσαμε μια μάχη"

karapiperi

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Βέροιας Νίκος Καραμπιμπέρης στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε: «Σε ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ενώ πιέσαμε στο πρώτο μέρος, σε μια στημένη φάση, που τελευταία έχουμε πρόβλημα, έγινε λάθος απόκρουση και ο αντίπαλος πέτυχε γκολ που μας επηρέασε. Ο Παναιτωλικός έκλεισε καλά τους χώρους, έπαιξε δυνατά. Προσπαθήσαμε πολύ αλλά υστερούσαμε στην δύναμη. Πιέσαμε χωρίς να κινδυνεύσουμε. Χρησιμοποιήσαμε όλα τα όπλα, χάσαμε μια ευκαιρία με τον Άρτσε και δεν πετύχαμε γκολ για να πάρουμε την ισοπαλία. Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα, πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα σε κάποια σημεία που έχουμε πρόβλημα και να κοιτάξουμε την συνέχεια».

Σε ερώτηση για την αλλαγή του Μαγέφσκι είπε: "Ο Μαγέφσκι χρειάζεται χώρο για να κινηθεί και ο Παναιτωλικός ήταν κλεισμένος. Χρειαζόμασταν και σέντρες και παίκτες στην αντίπαλη περιοχή".

mantzourakis ver

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού Γιάννης Μαντζουράκης στις δηλώσεις του σημείωσε: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, κάναμε ένα πλάνο και στο μεγαλύτερο μέρος είχαμε την πειθαρχία. Οι παίκτες έδωσαν την κυκλοφορία στον αντίπαλο, αν εξαιρέσω μια σέντρα στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο δυο σουτ, δεν υπάρχουν άλλες φάσεις. Κι εμείς δεν κάναμε άλλες φάσεις. Ήταν μια μάχη όμως. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πειθαρχία».

Σε ερώτηση αν η νίκη αυτή σημαίνει σωτηρία απάντησε: «Όχι, θα δοθεί μεγάλη μάχη. Είμαστε πολλές ομάδες στην ζώνη αυτή. Εμείς αισθανόμαστε αδικημένοι γι αυτό φοβόμαστε».

Σε ερώτηση για την εμφάνιση της Βέροιας σημείωσε: «Η Βέροια στο ξεκίνημα έδειξε λίγο φοβισμένη και ίσως από την αρνητική στατιστική μέσα στο γήπεδό της. Παρότι έχει 11 γκολ, μόνο 3 έγιναν μέσα στην Βέροια. Προσπαθήσαμε τα θετικά της Βέροιας που δείχνει εκτός έδρας να τα περιορίσουμε και να βγάλουμε τα αρνητικά της»