Ελευθερόπουλος: "Είχαμε την ευκαιρία για το 2-0" - Ουζουνίδης: "Έπρεπε να κερδίσουμε"

Η Βέροια μπορούσε να πάρει την νίκη σύμφωνα με τον προπονητή της  Δημήτρη Ελευθερόπουλο αλλά κλότσησε την ευκαιρία. Στις δηλώσεις του, ο τεχνικός της Βέροιας είπε: "Επιβληθήκαμε στο πρώτο μέρος, Η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις να προηγηθούμε και το καταφέραμε. Δεν απειληθήκαμε. Ο Πανιώνιος στο δεύτερο μέρος ρίσκαρε με 4-4-2.

Ένα λεπτό πριν το 1-1, είχαμε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 και μετά δεχθήκαμε την ισοφάριση. Από εκεί και μετά μπορούσε να έρθει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Ο Πανιώνιος είναι πολύ δουλεμένη ομάδα, έχει τον ίδιο προπονητή πολύ καιρό. Εμείς είμαστε μόνο έναν μήνα, έπρεπε να καλύψουμε αυτό το χάντικαπ".

Σε ερώτηση για την αλλαγή εικόνας της Βέροιας μεταξύ πρώτου και δεύτερου μέρους απάντησε: «Οφείλεται στο ότι ο Πανιώνιος ρίσκαρε. Μετά το 70' κουραστήκαμε».

Στο θέμα για το πρόβλημα στην θέση σέντερ φορ και την μη χρησιμοποίηση του Μάνου είπε: «Το επίπεδο στην κατηγορία είναι πολύ υψηλό και η κατηγορία δύσκολη για παίκτες όπως ο Μάνος και ο Μελικιώτης. Εγώ αυτό που βλέπω στις προπονήσεις αυτό επιλέγω. Οι υπόλοιποι φορ δουλεύουν στις προπονήσεις και προσπαθούν να βελτιώνονται».

Σε ερώτηση για τον αποκλεισμό του Αμπντούν είπε ότι φιλοσοφία του είναι ένας παίκτης που επιστρέφει από τραυματισμό να δουλεύει σε φουλ ρυθμούς με τους υπόλοιπους δυο εβδομάδες πριν επιστρέψει στην αποστολή και ξεκαθάρισε ότι ούτε στο ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι.

 ouzounidis

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Πανιωνίου Μαρίνος Ουζουνίδης είπε:

"Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος κάναμε κακό παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε εικόνα και ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και στο τέλος θα έπρεπε να είχαμε πάρει το παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και αποφασιστικότητα για να μην χάνουμε χρόνο. Έχουμε κάποια στοιχεία που δεν τα δείξαμε στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος φτάναμε εύκολα έξω από την περιοχή αλλά μας έλλειπε η τελική πάσα. Αν θέλουμε περισσότερα πράγματα, τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε".