Με αρκετές απουσίες η προετοιμασία της Βέροιας

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας, μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Στη σημερινή ήταν απόντες και οι διεθνείς Γιαννούλης, Γιουσούφ, ο πρώτος με την Εθνική Ελπίδων και ο δεύτερος με τις Κομόρες.

Από εκεί και πέρα, ο Μαλόν παραμένει εκτός, καθώς έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και ακολούθησε ατομικό, όμως οι άνθρωποι του συλλόγου δεν ανησυχούν και αναμένεται να είναι στη διάθεση του τεχνικού της «βασίλισσας του Βορρά» για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ατομικό έκαναν και οι Μπατιόν, Καντιμοίρης, με τους Σιόντη, Κόλα, Ετζενγκέλε, Βεργώνη, Πούγγουρα να συνεχίζουν το πρόγραμμα αποκατάστασης. Από τη μεριά του, ο Νάστος επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας και με δεδομένο ότι υπάρχει η διακοπή δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής.

Όσον αφορά την προπόνηση, που διεξήχθη υπό δυνατή βροχή, περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και κατοχής της μπάλας. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Ημαθίας θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Πέμπτης (24/3). Τέλος, δεν αναμένεται να δοθεί κάποιο φιλικό, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται κανονικά τις επόμενες ημέρες.