Προηγήθηκε αλλά έχασε στην Τρίπολη η Βέροια

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στην Τρίπολη από τον Αστέρα η Βέροια. Η "Βασίλισσα" προηγήθηκε στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη δεν παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο, δέχθηκε δυο τέρματα και ολοκλήρωσε την σεζόν με ήττα.

Στο πρώτο μέρος ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας αλλά η Βέροια πήρε το προβάδισμα, δεν άφησε τον αντίπαλο να γίνει απειλητικός και πήγε στα αποδυτήρια με 0-1.

Στο 5' ο Αστέρας δημιούργησε την πρώτη απειλή. Μετά από φάουλ του Μάσα, ο Γιαννούλης έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 9’, η Βέροια άνοιξε το σκορ. Ο Μαγέφσκι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπαλάφας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 14’ η Βέροια απείλησε για δεύτερη φορά. Ο Μαγέφσκι έκανε το κόρνερ, ο Ναζλίδης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μπαντής έπεσε στην γωνία του έδιωξε σε κόρνερ.

Μετά την μεγάλη ευκαιρία της Βέροιας, ο Αστέρας έλεγξε τον ρυθμό αλλά δεν βρήκε τρόπο να ανοίξει την Βεροιώτικη άμυνα. Σε μια φάση μόνο έφτασε κοντά στο γκολ αλλά εκεί βρήκε μπροστά του τον Καντιμοίρη.

Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Μάσα βγήκε τετ α τετ, προσπάθησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα της Βέροιας αλλά ο Καντιμοίρης απόκρουσε και κράτησε το 0-1.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε στην ισοφάριση. Στο 48’ ο Ιωαννίδης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε, ο Καντιμοίρης έκανε λάθος εκτίμηση και έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και σημειώθηκε το 1-1.

Το γκολ της ισοφάρισης έδωσε ψυχολογία στον Αστέρα και βρέθηκε σε θέσεις εκτέλεσης. Στο 57' μετά από φάουλ του Μάσα, ο Ζησόπουλος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 58' μετά από σέντρα του Μάσα, ο Φούντας έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πάλι άουτ.

Η Βέροια είχε μια τελική με τον Γιουσούφ στο 59’ αλλά το σουτ του φιλοξενούμενου επιθετικού μπλόκαρε ο Μπαντής.

Στο 61' ο Μάσα βρήκε χώρο κι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα όμως πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καντιμοίρη.

Στο 72' πάλι ο Μάσα επιχείρησε το σουτ αλλά ο Καντιμοίρης έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 73’ ο Αστέρας έφτασε στο 2-1 με τον Ιωαννίδη. Ο Μάσα εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Ναζλίδης δεν απομάκρυνε, ο Παντελιάδης τροφοδότησε με κεφαλιά τον Ιωαννίδη, που με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 78’ είχαμε ωραίο τεχνικό πλασέ του Μάσα έξω από την περιοχή και ο Καντιμοίρης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 80' ο Μάσα επιχείρησε να κρεμάσει τον Καντιμοίρη με ψηλοκρεμαστό σουτ πίσω από τη σέντρα, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Μπαλτάς, Λάμπρου)

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Τριανταφυλλόπουλος, Ζησόπουλος, Γιαννούλης (72’ Παντελιάδης), Ντούντου (46’ Τσάβες), Δημούτσος, Κουρμπέλης, Στανισάβλιεβιτς (46’ Φούντας), Ιωαννίδης, Μάσα.

Βέροια: Καντιμοίρης, Γιαννούλης, Μαλόν (66’ Εντζεγκέλε), Πουγγουράς, Σιόντης, Μπαλάφας, Άρτσε, Μαγέφσκι (76’ Μάνος), Ναζλίδης, Μεληκιώτης (51’ Γιουσούφ), Ανάκογλου