Ισόπαλο το φιλικό της Βέροιας με την Ξάνθη

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό της Βέροιας με την Ξάνθη. Η Βέροια άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος και η Ξάνθη ισοφάρισε στο δεύτερο. Αγωνιστικά, ήταν ένα ματς που δεν μπορούν να εξαχθούν σπουδαία συμπεράσματα. Αυτό που φαίνεται όμως είναι ότι η Βέροια χρειάζεται ενίσχυση (8-9 παίκτες πρώτης γραμμής) και ότι θέλει δουλειά ακόμη.

Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια πήρε το προβάδισμα με γκολ του Μελικιώτη 29'. Ήταν μια ασίστ του υπό δοκιμή Νικο Σάφερ, ο Μελικιωτης πρόλαβε την έξοδο του αντιπάλου τερματοφύλακα και στο άδειο τέρμα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Στο 24' ο Μελικιώτης είχε και μια κεφαλιά από καλή θέση άουτ.

Η Ξάνθη απο την άλλη, δημιούργησε τρεις τελικές για γκολ κι έχασε στην εκπνοή του ημιχρόνου πέναλτι. Στο 10' και στο 20' ο Γκούνιες είχε σουτ και κεφαλιά απο καλές θέσεις άουτ και στο 45' ανατράπηκε απο τον Καντιμοίρη και κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο Καντιμοίρης απέκρουσε.

veria xanthi fil1

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός λόγω των πολλών αλλαγών έπεσε. Η Ξάνθη ήταν καλύτερη και ισοφάρισε στο 59' με τον Ράνο μετά από πάσα του Σολτάνι και είχε δοκάρι στο  78' μετά απο σουτ του Κώστα και απόκρουση του Λόπεζ. Ο Λόπεζ έκανε πολύ καλή επέμβαση και σε σουτ του Νιέτο στο 52'. Στο υπόλοιπο διάστημα δεν είχε τίποτα σπουδαίο.

Στην εξέδρα βρέθηκε και ο νέος πρόεδρος της ομάδας, ο κ. Παπαδόπουλος (φωτογραφία) αλλά και ο πρώην μεγαλομέτοχος Θόδωρος Καρυπίδης.

veria xanthi fil2

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Ασίγκμπα, Μαραγκός, Χαροντάκης, Μπαλάφας, Παπαδόπουλος, Σαφέρ (υπό δοκιμή), Μπερτούτσι, Μεληκιώτης, Αλμπα.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Λόπεζ, Καλί, Ράδης, Ναβαλόφσκι, Ξόμπλιος Παπαγεωργίου, Λαζόπουλος, Μαυρίας, Ναυρινιάδης.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Χ''τερζόγλου, Τριάδης, Καρασαλίδης, Γουάλας, Γκιούνες, Ντε Λούκας, Ορφανίδης Λ., Λουσέρο, Μελισσόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Λισγάρας, Φλίσκας, Κολλαρας, Καμαρά, Νιέτο, Σολτάνι, Κωστας.