«Έκλεισε» Φόρτες η Βέροια

Συνεχίζει τις κινήσεις της στη μεταγραφική αγορά η Βέροια, που μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να έχει εξελίξεις με τον Κρίστιαν Μίλιεβιτς, έναν Αργεντινό επιθετικό και έναν Ολλανδό εξτρέμ. Όσον αφορά τον τελευταίο, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, είναι ο Άλβιν Ματέους Φόρτες, το όνομα του οποίου επιβεβαιώνεται και από την ομάδα της Ημαθίας.

Ο 22χρονος Ολλανδός έχει βγει από τις ακαδημίες της Φέγενορντ, ενώ έχει περάσει και από αυτές της Φίτεσε και έχει αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα της Βααλβάικ. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η τουρκική Μπολουσπόρ.

Ο παίκτης θεωρείται «κλεισμένος» από τη «βασίλισσα του Βορρά» και, όπως προαναφέραμε, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις εντός του Σαββατοκύριακου, όπως και με τους άλλους δύο. Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε ότι αγωνίζεται τόσο ως αριστερό, όσο και ως δεξί εξτρέμ, αλλά και ως επιθετικός μέσος.

Το who is who

Ο Άλβιν Ματέους, Φόρτες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1994 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, έχει ύψος 1,74μ. και αγωνίζεται τόσο ως αριστερός εξτρέμ, όσο και ως δεξί εξτρέμ, αλλά και ως επιθετικός μέσος. Αποτελεί παιδί της Φέγενορντ, όπου αγωνίστηκε με την Κ19, ενώ επί ολλανδικού εδάφους έχει περάσει από την Κ21 της Φίτεσε και την πρώτη ομάδα της Βααλβάικ.

Ακόμη έχει φορέσει τη φανέλα μικρών ομάδων σε Αγγλία και Φινλανδία, ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του είναι η τουρκική Μπολουσπόρ. Συνολικά έχει μετρήσει 25 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας (Jupiler League) και 5 εμφανίσεις στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας.

Επιστροφή για Άρτσε

Από εκεί και πέρα, επιστρέφει στη Βέροια ο Πέδρο Άρτσε. Ο Μεξικανός χαφ ήταν από τα βασικά... γρανάζια της «βασίλισσας του Βορρά» και του έγινε πρόταση για νέο διετές συμβόλαιο, την οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει δεχτεί για να επιστρέψει στην ομάδα που ανήκε μέχρι πριν από λίγο καιρό.

Ο 24χρονος άσος αποκτήθηκε από τον σύλλογος της Ημαθίας το καλοκαίρι του 2014 και μέτρησε 26 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα και άλλες 6 στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες έμεινε ελεύθερος, αφού δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Κρούση Άρη σε Λόπεζ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωπος του Άρη έκανε… κρούση στον Τζόναθαν Λόπες προκειμένου να τον «ψήσει» για… μετακόμιση, από τη Βέροια στον Αρη. Όπως αναφέρει το Metrosport, ο Ισπανός τερματοφύλακας δηλώνει στο περιβάλλον του επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Βέροια, αφού είναι δυσαρεστημένος από τα προβλήματα που προκύπτουν, το ένα μετά το άλλο, στην ομάδα της Ημαθίας.