Ισόπαλο χωρίς γκολ το φιλικό της Βέροιας στα Γιάννενα

Ισόπαλο χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το φιλικό της Βέροιας στα Γιάννινα με την τοπική ομάδα. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες ωστόσο δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στο γκολ.

 

Στο 16' Καλό σουτ του Άρτσε, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Πασχαλάκη.

Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 17΄με τον Μαμπουλού να κάνει κεφαλιά-πάσα προς τον Κόντε, όμως οι αμυντικοί της Βέροιας έδιωξαν τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

Κεφαλιά του προωθημένου Τζημόπουλου στο 37' μετά από κόρνερ του Ακόστα, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Καντιμοίρη.

Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 42' μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Βέροιας. Ο Ναδάλες έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Κόντε δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα αλλά αυτή κατέληξε στον Γιάκο στην μικρή περιοχή, όμως ο Καντιμοίρης και οι αμυντικοί έπεσαν άμεσα πάνω του διώχνοντας σε κόρνερ.

Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαπρόνγκ στις καθυστερήσεις, μπλόκαρε εύκολα ο Πασχαλάκης.

Σπουδαία ευκαιρία στο 50' για την Βέροια. Ο Ναβαλόφσκι έκανε την σέντρα, ο Καπετάνος πάνω στην κίνηση έκανε το σουτ και ο Περιστερίδης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

Ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 54' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ακόστα και πρώτη κεφαλιά του Σκόνδρα, ο Παναγιώτου βρήκε την μπάλα, αλλά αυτή κατέληξε αδύναμα στα χέρια του Καντιμοίρη.

Μεγάλη ευκαιρία για την Βέροια στο 68' μετά από κεφαλιά του Σισοκό ύστερα από σέντρα του Μαλόν από δεξιά, η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Περιστερίδη.

Πολύ καλό σουτ του Βιδάλ στο 73' από τον άξονα μετά από κόντρες, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Καντιμοίρη.

Ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Λινάρδου από τον άξονα στο 86', η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Περιστερίδη.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ναδάλες, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς, Ακόστα, Γιάκος, Κόντε, Μαμπουλου.
Έπαιξαν και οι Περιστερίδης, Βιδάλ, Φερφελής, Σκόνδρας, Μαυροπάνος, Μπουκουβάλας, Παναγιώτου.

Βέροια (Αλέκος Βοσνιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν, Ναβαλόφσκι, Μαραγκός, Καλί, Παπαδόπουλος, Σαπρόνγκ, Τομάς, Άρτσε, Κάλβο, Καπετάνος.
Έπαιξαν και οι Σιαφαρίκας, Ασίγκμπα, Χαροντάκης, Μπαλάφας, Μαυριάς, Λινάρδος, Πάμπλο, Μίλιεβιτς, Σισοκό.

Πηγή: www.pasports.gr