Πονάει στο κέντρο της άμυνας η Βέροια

Με απουσίες στο κέντρο της άμυνάς της θα υποδεχθεί την ΑΕΚ το Σάββατο το βράδυ η Βέροια. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Αλέκος Βοσνιάδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Σισοκό και τον Μελίσση οι οποίοι είναι τραυματίες. Κατά τα λοιπά, όλοι οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του προπονητή τους. Αναλυτικά η αποστολή:

Λόπεζ, Καντιμοίρης, Μαλόν, Ναβαλόφσκι, Μαραγκός, Ασίγκμπα, Παπαστεργιανός, Άρτσε, Σαρπόνγκ, Κάλβο, Σισίνιο, Καπετάνος, Μίλιεβιτς, Βίτι, Καλί, Βασιλαντωνόπουλος, Λινάρδος, Παπαδόπουλος, Μπαλάφας.

Η ΑΕΚ

Με τον Ούγκο Αλμέιδα «ετοιμοπόλεμο», αλλά με το Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο εκτός, θα αντιμετωπίσει την Βέροια η ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Πορτογάλος επιθετικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση του και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια για το εκτός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Super League με τη «βασίλισσα της Ημαθίας». Ήδη από χθες είχε ξεκινήσει να προπονείται και σήμερα έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση, οπότε εκτός απρόοπτου θα βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Γεωργιανού τεχνικού.

Οι εκτιμήσεις για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο επιβεβαιώθηκαν και ο έμπειρος ακραίος επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής. Ο λόγος ήταν ότι δεν είναι εντελώς καλά μετά την θλάση που πέρασε και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί ενόψει της συνέχειας. Επίσης δε συμπεριλήφθηκε ούτε ο Γαλανόπουλος, που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται ακόμη από ίωση.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τη Βέροια είναι η ακόλουθη: Μπάρκας, Ανέστης, Ντίας, Λαμπρόπουλος, Λέσκο, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Μάνταλος, Γιόχανσον, Ροντρίγκες, Τζανετόπουλος, Αλμέιδα, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Μπακασέτας.