Τι δήλωσαν Βασιλαντωνόπουλος, Σαρπόγκ για το Βέροια - Ολυμπιακός

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports εξήρε την προσπάθεια της Βέροιας, ασχέτως αν δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό και εξέφρασε την πίστη του για παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

«Προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση, είχαμε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι, εστιάσαμε στα αδύνατα σημεία του Ολυμπιακού και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλο γκολ. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, κρατάμε την εμφάνιση και προσπαθούμε ακόμη περισσότερο γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα», δήλωσε αρχικά ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας.

Για το γεγονός ότι δεν παίρνουν βαθμούς παρά τις εμφανίσεις τους: «Αυτό είναι αρνητικό, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Από αύριο κιόλας πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να επικεντρωθούμε σε αυτό. Δυστυχώς κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε».

Για τις πολλές αλλαγές στη Βέροια: «Πιστεύω ότι τα παιδιά που έχουν έρθει θα μας βοηθήσουν σιγά σιγά. Προσπαθούν να ενσωματωθούν στην ομάδα για να μας βοηθήσουν. Πιστεύω ότι πως αυτή την εβδομάδα που δεν έχουμε κάποια παιχνίδι ενδιάμεσα θα έρθουμε πιο κοντά και θα μας βοηθήσουν».

Για τη μάχη της παραμονής: «Πιστεύουμε στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους για να τα καταφέρουμε».

sarpong

Ο Σαρπόγκ

Από την πλευρά του, ο Τζέφρι Σαρπόνγκ δήλωσε: «Είναι κρίμα που κατάφεραν να σκοράρουν και δεύτερο γκολ και να κερδίσουν. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός αντίπαλος. Εμείς βγαίνουμε στο γήπεδο σε κάθε ματς για τη νίκη. Σήμερα πιστεύω παίξαμε καλά και είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό».

Για το γεγονός ότι η Βέροια δεν φοβήθηκε τον Ολυμπιακό: «Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν φοβηθήκαμε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, χωρίς μακρινές μπαλιές. Νομίζω ότι ήμασταν δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό και έχουμε πολλά θετικά να κρατήσουμε από αυτό ματς».

Για το γεγονός ότι η Βέροια δεν σκοράρει πολύ: «Είναι πρόβλημα και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι. Για να κερδίσεις πρέπει να σκοράρεις».

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ήταν καλό γκολ και είμαι χαρούμενος για αυτό. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός παίζει ψηλά και εκεί εστιάσαμε. Και γω περιμένω να συνεχίσω να σκοράρω».