Ντόστανιτς: "Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε" - Πετράκης: "Να μην χαλάσουμε την φετινή μας εικόνα"

Με τον ίδιο ρυθμό θα συνεχίσει την προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία δήλωσε ο προπονητής της Βέροιας Ράτκο Ντόστανιτς, αμέσως μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Συγκεκριμένα σημείωσε:

"Αγωνιστικά και ψυχολογικά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε κόντρα σε μια πειθαρχημένη ομάδα που βγάζει φωτιές στην κόντρα. Σημείο αναφοράς για εμάς ήταν η επίτευξη του πρώτου γκολ. Μας έδιωξε το άγχος. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε τον ρυθμό επειδή την Κυριακή έχουμε ένα ακόμη ματς. Οι παίκτες έδωσαν ότι είχαν μέσα τους. Δεν άλλαξε κάτι. Στο τραπέζι υπάρχουν άλλοι εννέα βαθμοί. Εμείς συνεχίζουμε. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Σε ερώτηση για το αν το θέμα της αδειοδότησης τους επηρεάζει, απάντησε: "Δεν θέλω να ανοίξω αυτό το θέμα. Ξέρουμε ότι η ομάδα έκανε τα πάντα για την αδειοδότηση. Με λαθεμένες πληροφορίες κάποιοι προσπαθούν να επηρεάσουν τους παίκτες μας".

Ο Γιάννης Πετράκης

Ο Γιάννης Πετράκης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του. "Σήμερα μείναμε στα Γιάννενα. Δεν μπορείς να περιμένεις πολλά, όταν δεν κερδίζεις μονομαχίες. Ήρθαμε μόνο για να παίξουμε. Πήραμε ένα μάθημα από το σημερινό ματς. Η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια για να βρεθεί ψηλά και απαγορεύεται να συμβαίνει αυτό που έγινε σήμερα. Μέσα από αυτά τα αποτελέσματα και αυτές τις εμφανίσεις μαθαίνουμε ακόμα. Αυτό δεν αμαυρώνει ότι πέτυχε η ομάδα αυτή την χρονιά. Αυτό που κάναμε το πετύχαμε με κόπο. Γιατί να χαλάσουμε αυτή την εικόνα;"

Σε ερώτησε αν η εμφάνιση κόντρα στην Βέροια ήταν η χειρότερη φετινή, η κ. Πετράκης απάντησε αρνητικά ενώ σε σχόλιο για τα νέα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν σημείωσε: "Τους βλέπουμε με καλή διάθεση. Όταν όλη η ομάδα δεν είναι σε καλή ημέρα, δεν περιμένεις πολλά πράγματα και από αυτούς".