Έχασε στο Αγρίνιο η Βέροια και αποχαιρέτησε την Superleague

Ήταν με 1-0 που την ρίχνει και μαθηματικά στην Β' Εθνική γνώρισε στο Αγρίνιο η Βέροια. Η "Βασίλισσα" βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, πίεσε για την ισοφάριση στο δεύτερο αλλά η μπάλα δεν της έκανε το κέφι στις ευκαιρίες που της δόθηκαν και έχασε το ματς.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια δεν ήταν καλή και δεν απείλησε τον αντίπαλο. Ο Παναιτωλικός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή, απείλησε δυο φορές με σουτ του Ρότσα στο 3’ και στο 8’ (το πρώτο αποκρούστηκε από τον Καντιμοίρη, το άλλο έφυγε άουτ).

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ και στο 16’ άνοιξαν το σκορ. Ο Ρόσα ήταν αυτός που απείλησε και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη κι έγραψε το 1-0.

Η Βέροια είχε την πρώτη της αξιόλογη απειλή στο 19’ με σουτ του Καπετάνου που πέρασε άουτ.

Ο Παναιτωλικός συνέχισε να ελέγχει το ματς και στο 23’ άγγιξε το 2-0 όταν ο Λόπες προσπάθησε με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Καντιμοίρης απόκρουσε. Στο 28’ ο Λόπες με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε επειδή υπήρχε οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι είχαν δυο σουτ στην εστία στο 38’ με τον Λόπες (μπλόκαρε ο Καντιμοίρης) και στο 40’ με τον Μύγα (άουτ) κι έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία με τον Λόπες στο 45’, ο οποίος νικήθηκε από τον Καντιμοίρη.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν δυο μεγάλες ευκαιρίες στο 64’ και στο 66’ με σουτ του Καπετάνου αλλά δεν κατόρθωσαν να βρουν δίχτυα.

Στο 76’ ο Παναιτωλικός προσπάθησε για το δεύτερο γκολ και μετά από κάθετη πάσα στον Ρόσα, ο τελευταίος έφυγε μόνος του, αλλά ο Καντιμοίρης βγήκε αρκετά έξω από την περιοχή και έδιωξε.

Η Βέροια άσκησε μεγάλη πίεση στο τελευταίο δεκάλεπτο για την ισοφάριση 

Διαιτητής: Σκούλας (Μεσσήνης, Γκαβέρας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Ρότσα, Παπάζογλου (71’ Κουτρουμάνος), Μπράβο, Ρόσα, Λόπες, Ρέι (62’ Μουνιός), Μαρκόβσκι (69’ Παπαδόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί, Ασίγκμπα, Αντονιάν, Τομάς, Σουλέ (54’ Λινάρδος), Στόιτσεφ (68’ Μίλιεβιτς), Σαρπόνγκ, Κάλβο (78’ Παπαδόπουλος), Καπετάνος.