Ξεκινούν οι διαδικασίες ενεργοποίησης του ΓΑΣ Βέροια - Ποιοι θα τρέξουν τις διαδικασίες (φωτό)

Την έναρξη των διαδικασιών ενεργοποίησης του ΓΑΣ σήμανε η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Ελιά την Τετάρτη το βράδυ. Όπως εξήγησε ο Κώστας Πουλασουχίδης, νομικός που στηρίζει την προσπάθεια, τα παλιά μέλη θα κάνουν αίτηση στο πρωτοδικείο, για να οριστεί προσωρινή διοίκηση που θα πάει το Σωματείο σε εκλογές. Αυτό που ξεκαθαρίστηκε είναι ότι επειδή είναι ο ΓΑΣ είναι ερασιτεχνικό σωματείο, τα μέλη της δεν κινδυνεύουν να επωμιστούν υποχρεώσεις από τις οφειλές που κουβαλάει η ΠΑΕ.

Στην συνάντηση της Ελιάς έγινε καταγραφή των παλαιών μελών, για να εκκινήσει η διαδικασία ώστε το καλοκαίρι να έχει ο ΓΑΣ τακτική διοίκηση που θα εξασφαλίσει την συνέχεια της ομάδας και θα διασφαλίσει τα περιουσιακά στοιχεία.

Τονίστηκε επίσης αν η σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ δεν δηλώσει την ομάδα στην Γ’ Εθνική, τότε θα πέσει στο τοπικό και η ΠΑΕ μπαίνει σε εκκαθάριση.

Αν η ΠΑΕ δηλώσει συμμετοχή στην Γ Εθνική τότε ο ΓΑΣ δεν μπορεί να δηλώσει ομάδα σε άλλη κατηγορία. Όμως οφείλει να είναι ενεργός διότι αν για παράδειγμα η ΠΑΕ δεν δηλώσει συμμετοχή, θα είναι αργά να ξεκινήσει διαδικασίες ενεργοποίησης το καλοκαίρι.

Σενάρια για το τι θα γίνει μετά το καλοκαίρι δεν συζητήθηκαν διότι προτεραιότητα είχε η ενεργοποίηση του ΓΑΣ.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης ο οποίος δήλωσε ότι ο Δήμος θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

Η προσωρινή διοίκηση

Από τα πρώην μέλη του ΓΑΣ ως μέλη που επιθυμούν να είναι μέλη της προσωρινής διοίκησης είναι οι:

Διαμάντης Στέργιος
Γκαβαισές Κώστας
Κουτσιώνης Γιώργος
Φιλιππίδης Δάνος
Ασλάνογλου Κώστας
Σακαλής Μιχάλης
Άραβας Βασίλης
Άραβας Γιώργος
Καζαντζίδης Φιλάρετος
Τσιμόπουλος Κώστας
Γαλανομάτης Βίλης

Το Δημοτικό Στάδιο

Ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης ενημέρωσε για το Δημοτικό Στάδιο. Είπε ότι παραμένει σε ισχύ το συμβόλαιο με την ΠΑΕ και αν πληρώσει τα μισθώματα της δεν μπορεί να γίνει διοικητική αποβολή. Φροντίδα στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορεί να δοθεί διότι δεν είναι κομμένο το ρεύμα και δεν μπορεί να ποτιστεί το χόρτο.

{jlex}flickr:72157667945198978{/jlex}