Γκρανέρο: "Ήταν ματς που έπρεπε να κερδίσουμε και το κάναμε"

granero platanias

Ο προπονητής της Βέροιας Χοσέ Γκρανέρο, ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα κόντρα στη Νίκη Βόλου σημείωσε για το ματς: "Ήταν περίπλοκο παιχνίδι. Θέλαμε να σεβαστούμε την αξιοπρέπεια της Νίκης. Γνωρίζουμε τα προβλήματα τους και ξέραμε τι θέλουν να κάνουν. Έχουμε γίνει δυνατοί στην έδρας μας, είμαστε άνετοι και έπρεπε να κερδίσουμε για να μείνουμε ψηλά. Ο αγωνιστικός χώρος τελευταία είναι βαρύς και δεν μας βοηθάει να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Ομως ήμασταν συγκεντρωμένοι και γνωρίζοντας ότι όταν μια ομάδα δεν μπορεί να είναι λαμπερή, πρέπει να είναι ουσιαστική. Ξέραμε ότι αν γίνει το ματς 1-0 θα είναι διαφορετικό και τι μπορούσαμε να πετύχουμε στις γρήγορες αντεπιθέσεις. Νίκη χρειαζόμασταν και νίκη σημειώσαμε".

Για το αν έπρεπε η Βέροια να καθαρίσει νωρίς το ματς, απάντησε ότι ήταν παιχνίδι που χρειαζόταν υπομονή. "Η Βέροια δεν μπορεί να κερδίζει τα ματς από τα αποδυτήρια. Χρειάζεται υπομονή, τάξη και συγκέντρωση για να φτάσει στη νίκη. Ήταν ένα ακόμη περίπλοκο ματς που έπρεπε να το κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Η ομάδα κυλάει με μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες και είμαστε απαιτητικοί από αυτούς. Το 3-0 στο ημίχρονο είναι δύσκολο σήμερα".

Για την συμμετοχή του Βεργώνη σχολίασε ότι έπαιξε με ράμματα, ότι έπρεπε να καλυφθεί το κενό του τραυματία Μπαλάφα και ότι χρειαζόταν ανάσες ο Μπατιόν.

Για το αν πάρει άλλες ευκαιρίες ο Άρτσε απάντησε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί για κανέναν παίκτη διότι κάθε αγωνιστική είναι δύσκολο να βγει η αποστολή διότι υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές.

Ο κ. Τζαναβάρας τεχνικός της Νίκης Βόλου σχολίασε για το ματς: "Παίζαμε με α πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς επιθετικούς και ισορροπία στις γραμμές της. Κλείσαμε τους χώρους αλλά σε μια φάση μας βρήκε ψηλά και σκόραρε. Στο δεύτερο μέρος ανεβήκαμε ψηλά, ρισκάραμε και δεχθήκαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που παρά τα προβλήματα μπαίνουν και προσπαθούν. Σήμερα ήρθαμε με χρήματα που μάζεψε ο κόσμος για το ταξίδι και το φαγητό των παικτών. Θα μείνω μέχρι τα Χριστούγεννα και τότε θα δούμε τι θα γίνει. Τελευταία βελτιωθήκαμε και μια ενίσχυση θα μπορούσαμε να πάμε καλά. Η καθημερινότητά μας όμως έχει γίνει πολύ δύσκολη. Το διοικητικό πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό.