Πήρε βαθμό στο χωράφι της Κομοτηνής η Βέροια

panthrakikos veria1

Με γκολ του Καλτσά λίγο πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών, η Βέροια πήρε την ισοπαλία 1-1 με δέκα παίκτες στην Κομοτηνή. Το ματς δεν ήταν ιδιαίτερα ποιοτικό αλλά κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο πρώτο μέρος, κράτησαν το προβάδισμα όταν η Βέροια είχε τον απόλυτο έλεγο, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για το 2-0 αλλά η μπάλα τους τιμώρησε στο φινάλε. Ο Μπεν με μια εξαιρετική κίνηση απέφυγε τον αντίπαλό του, σημάδεψε τον Καλτσά και ο τελευταίος με κεφαλιά έχει την μπάλα στα δίχτυα.

Το ξεκίνημα της Βέροιας δεν ήταν καλό στο...χωράφι της Κομοτηνής. Η νοθρότητα που επέδειξαν οι φιλοξενούμενοι, έδωσαν την ευκαιρία στον Πανθρακικό να ανοίξει πολύ νωρίς το σκορ. Στο 10' ο Κάσες ξέφυγε από τον Όστοϊτς, μπήκε από δεξιά, έκανε την συρτή σέντρα και ο Τζάνης πετάχτηκε ανάμεσα στους κεντρικούς αμυντικούς της Βέροιας και με πλασέ έγραψε το 1-0.

Οι γηπεδούοι άγγιξαν το 2-0 στο 20'. Ο Τσουμάνης έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, ακολούθησε επέμβαση του Καντιμοίρη, ο Τζάνης ήρε την μπάλα στην επαναφορά, αλλά δεν μπόρεσε να εκτελέσει υπό την πίεση του Όστοϊτς στη μικρή περιοχή.

Μετά το 25' η Βέροια ισορρόπησε το ματς, πήρε τον έλεγχο και άρχισε να βγαίνει μπροστά με αξιώσεις. Στο 34', ο Βεργώνης προσπάθησε έξυπνα με σουτ έξω από την περιοχή να εκμεταλλευτεί την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ κατέληξε άουτ. Στο 37' ο Καλτσάς έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή αλλά στο σουτ που έκανε έβαλε την κόντρα ο Ποτουρίδης και έσωσε την εστία του Αθανασιάδη. Στο 43' ήταν η σειρά του Μπεν να κάνει το μονοκόματο σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Με ευκαιρία ξεκίνησε το δεύτερο μέρος η Βέροια. Στο 49' ο Βεργώνης πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Η Βέροια έλεγξε απόλυτα τον ρυθμό αλλά ο ακατάλληλος για ποδόσφαιρο αγωνιστικός χώρος εν της επέτρεψε να ξεδιπλώσει τις αρετές της.

Στο 72', σε μια από τις σπάνιες επιθέσεις του ο Πανθρακικός άγγιξε το δεύτερο γκολ. Ο Ντιγκινί πέρασε Μπατιόν και Καλί, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στην επαναφορά έφτασε στον Γκιγιέρμο ο οποίος έκανε το σουτ από καλή θέση και η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι του Καντιμοίρη.

Στο 75' ο Γκρανέρο έριξε και τον Κάμπορα στο ματς αλλά λίγο αργότερα, στο 80' η Βέροια έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Ραούλ Μπράβο αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα γιατί κλότσησε τον Μπαϊκαρά.

Στο 86' οι γηπεδούχοι έχασαν άλλη μια μεγάλη ευκαιρία. Ο Τσουμάνης έβγαλε με πάσα μόνο τον Μεχία αλλά ο Καντιμοίρης απόκρουσε το σουτ του τελευταίου.

Η Βέροια ισοφάρισε με τον Καλτσά στο 89'. Ο Μπεν ξέφυγε όμορφα από τον Χρήστου, έκανε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Καλτσάς με κεφαλιά έγραψε το 1-1.

Διαιτητής: Ιωαννίδης

Βοηθοί: Μπαλτάς, Φαντόπουλος

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης (46' Χρήστου), Κάσες (40' Γκιγιέρμο), Παπαγεωργίου, Εμποόυ, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Λαδάκης (92' Αράμπα), Ποτουρίδης.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μπράβο, Μαλόν (68' Σέντρικ), Όστοϊτς, Καλί, Βεργώνης, Μπατιόν, Καλτσάς, Μπεν, Ντουμίτρου (78' Κάμπορα), Παυλίδης (59' Μπαργκάν).