Τι δήλωσαν Σέντρικ και Παυλίδης για το Πανθρακικός - Βέροια

centrik

Ο Σέντρικ της Βέροιας έκρινε δίκαιο το 1-1 με τον Πανθρακικό μιλώντας μετά το ματς στην κάμερα του Novasports και τον Γιώργο Αργυρόγλου.

«Δίκαιο το αποτέλεσμα σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν προσφερόταν για ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο είχε η Βέροια ευκαιρίες, στο δεύτερο ο Πανθρακικός. Πήραμε έναν βαθμό - χρυσάφι και βγαίνουμε πολύ πιο δυνατοί από αυτό το ματς. Δεν σκεφτόμαστε την Ευρώπη, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παίκτης της «Βασίλισας του Βορρά», ενώ ο συμπαίκτης του Μπάμπης Παυλίδης πρόσθεσε:

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο όσο μπορούσαμε σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν τυχεροί που ήρθε στο 90' το γκολ και μας κράτησε ψηλά στη βαθμολογία. Το ματς κρίθηκε στις μονομαχίες και τις λεπτομέρειες, αλλά τελικά είμαστε ευχαριστημένοι».

Τι δήλωσαν Τσουμάνης, Παπαγεωργίου

Ο Nίκος Τσουμάνης του Πανθρακικού χαρακτήρισε «ψυχρολουσία» την ισοφάριση της Βέροιας μιλώντας στην κάμερα του Novasports. «Είναι ψυχρολουσία για μας με βάση την προσπάθεια που καταβάλλαμε σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Δεν πετύχαμε δεύτερο γκολ και δεχτήκαμε την ισοφάριση που μας έκοψε τα φτερά. Κρατάμε την προσπάθεια και τον βαθμό. Υπάρχει όμως αισιοδοξία στα αποδυτήρια, κοιτάμε τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ ο συμπαίκτης του Θανάσης Παπαγεωργίου πρόσθεσε:

«Παίξαμε αρκετά καλά σε ένα δύσκολο γήπεδο. Σκοράραμε και χάσαμε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Δεν μπορώ να καταλάβω κι εγώ πώς δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Μας αγχώνει αρκετά το κυνήγι του υποβιβασμού και υπάρχει προβληματισμός στο μυαλό μας. Η κατάσταση όμως είναι αναστρέψιμη».