Κοιτάζει Καλτσά ο Παναθηναϊκός

veria pas kalts

Σε διπλό ταμπλό παίζουν αυτό το διάστημα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού... Από τη μία τρέχουν τις περιπτώσεις των υποψήφιων στόπερ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής ενόψει Ιανουαρίου και από την άλλη έχουν βάλει μπροστά την προγραμματισμό για την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, οι «πράσινοι», σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr εξετάζουν πολύ σοβαρά και την περίπτωση του Νίκου Καλτσά, το συμβόλαιο του οποίου με την Βέροια λήγει το καλοκαίρι.

Ο 24χρονος μέσος, που αποτελεί βασικός και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας από το 2010, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του «τριφυλλιού, που θεωρούν οτι μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις στην δεξιά πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Μάλιστα, ανάλογο ενδιαφέρον είχαν δείξει και από την ΑΕΚ, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να έχει ατονίσει... Έτσι, με την έλευση του 2015, που ο παίκτης θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί για το νέο του συμβόλαιο, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει την κίνησή του, προκειμένου να κλείσει το γρηγορότερο δυνατό την υπόθεση.