Διέλυσε τον ΟΦΗ η Βέροια

veria ofi41

Την πρώτη της νίκη μέσα στο 2015 σημείωσε η Βέροια. Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, επικράτησε με 4-1 του ΟΦΗ και πήρε με άνεση τους τρεις βαθμούς. Η Βέροια σκόραρε νωρίς, απέκτησε στο ημίωρο αριθμητικό πλεονέκτημα και αντέδρασε αμέσως στην ισοφάριση του ΟΦΗ σημειώνοντας δυο τέρματα, το ένα πίσω από τα άλλο, στο πρώτο μέρος. Εκεί ουσιαστικά τελείωσε το ματς.

Η Βέροια ξεκίνησε πολύ επιθετικά το ματς και αναζήτησε το γρήγορο γκολ. Στο 4' Είχαμε διπλή επέμβαση του Λόρια έπειτα από κόρνερ της Βέροιας. Στο 6' ο Καλτσάς ΄κανε επικίνδυνη παράλληλη μπαλιά από δεξιά για τον Μπεν που πετάχτηκε, αλλά ο επιθετικός της Βέροιας δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα καθώς αναπήδησε μπροστά του. Στο 11' ο Μπεν βρέθηκε σε πολύ καλή θέση στην περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ με το αριστερό μετά από γύρισμα του Μπαργκάν! Στο 14' ο Μαλόν έκανε την σέντρα από δεξιά, με γροθιές ο Λόρια, η μπάλα έφτασε στον Παυλίδη, η μπάλα όμως πέρασε άουτ στο σουτ που επιχείρησε.

Το σκορ άνοιξε στο 17'. Ο Μπαργκάν ανατράπηκε από τον Κουτσιανικούλη στην περιοχή και ο Αμπάρκιολης σφύριξε πέναλτι. Ο Μπέν εκτέλεσε εύστοχα κι έγραψε το 1-0.

Η Βέροια έχοντας τον έλεγχο, συνέχισε να πιέζει τον ΟΦΗ και στο 21' άγγιξε το δεύτερο γκολ. Ήταν μια σέντρα - σουτ του Μπεν από δεξιά, απόκρουσε όμως ο Λόρια. Η Βέροια βρέθηκε πολύ κοντά στο 2-0 στο 30'. Ο Αμπάρκιολης είδε χέρι σε μονομαχία του Τριποτσέρι με τον Μπεν, σφύριξε πέναλτι και απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον παίκτη του ΟΦΗ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαργκάν αλλά ο Λόρια έπεσε στην αριστερή γωνία και μπλόκαρε το πολύ κακό σουτ του παίκτη της Βέροιας. Η Βέροια είχε άλλες δυο καλές τελικές φάσεις. Στο 31' ο Ραούλ Μπράβο έκανε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Λόρια αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Άουτ πέρασε και κεφαλιά του Μπεν στο 34'.

Ο ΟΦΗ αντέδρασε στο 37'. Ο Μακρής με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε μετά από φάουλ του Λαμπρόπουλου από αριστερά.

Αμέσως μετά, στο 38' ο Βεργώνης γύρισε στην περιοχή και ο Παυλίδης από κοντά έβαλε ξανά μπροστά τη Βέροια με 2-1. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Μπεν μπήκε από δεξιά και σούταρε, ο Λόρια απόκρουσε ασταθώς και ο επερχόμενος Καλτσάς έκανε το 3-1 με το δέκατο γκολ του στη Σούπερ Λιγκ, σκοράροντας για έκτη σερί αγωνιστική!

Στο δεύτερο ο ρυθμός η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο και το 59' σμείωσε το 4-1. Ο Παυλίδης έβαλε τετ-α-τετ στον άξονα τον Μπεν, ο Λόρια απόκρουσε το πρώτο σουτ, αλλά ο Μπεν στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία του ΟΦΗ. Ο Μπεν είχε και μια καλή ευκαιρία στο 58' όταν μπήκε από αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Λόρια μπλόκαρε.

Μετά το 4-1 ο ρυθμός του ματς έπεσε. Η Βέροια διατήρησε χωρίς δυσκολία τον έλεγχο του ματς και το προβάδισμά της ενώ από την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ δεν είχε τις ψυχικές δυνάμεις να πετύχει κάτι καλύτερο.

Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Γκάγκας, Μαγιάννης)

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Όστοϊτς, Μπράβο, Παυλίδης, Μπαργκάν (61' Κάμπορα), Μπεν, Μπατιόν, Μαλόν, Βεργώνης (70' Άρτσε), Καλτσάς (76' Εσπάρθα), Βέρτζος.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λόρια, Τριποτσέρης, Μπανούσης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (46' Κάλαϊτζιτς), Τζορτζ (68' Μαραθιανός), Ροβίθης, Λαμπρόπουλος (56' Μανιδάκης), Στάθης, Φαζός, Μακρής.