Έχασε στο πρώτο ματς κυπέλλου από τον Πανιώνιο η Βέροια

panionios veria cup

Την ήττα γνώρισε στο πρώτο ματς κυπέλλου με τον Πανιώνιο η Βέροια με 2-1. Η Βέροια ξεκίνησε το ματς με γκολ από τα αποδυτήρια αλλά μετά μετά το ημίωρο η απόδοσή της έπεσε. Μπορεί στο πρώτο μέρος να μην κινδύνευσε ιδιαίτερα, ωστόσο στην επανάληψη πιέστηκε από τον Πανιώνιο και δέχθηκε δυο γκολ. Παρά την ήττα, το 2-1 είναι ένα καλό αποτέλεσμα και στον επαναληπτικό η Βέροια έχει τον πρώτο λόγο.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια πήρε το προβάδισμα και το κράτησε χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα. Το σκορ με το καλησπέρα. Στο 2' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ απ' τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Μπαλάφα και αυτός πάσαρε με το κεφάλι στον Κάμπορα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Μετά την επίτευξη του γκολ ο ρυθμός έπεσε και η Βέροια είχε τον πλήρη έλεγχο και την κατοχή της μπάλας μέχρι το 25'. Από εκεί και μετά ο Πανιώνιος άρχισε να ανακάμπτει και να δημιουρεί απειλές.

Στο 28' μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπούζα από τα δεξιά, ο Φούντας στο δεύτερο δοκάρι έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 32' είχαμε το σουτ του Γιάννου από τον άξονα αλλά ο Τζινάρ απέκρουσε.

Στο 37' ο Πανιώνιος δημιούργησε την μεγαλύτερη ευκαιρία του. Ο Μπουμάλ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, αλλά ούτε ο Γιάννου ούτε και ο Μπούζας μπόρεσαν να πλασάρουν για το 1-1.

Ο Πανιώνιος δημιούργησε άλλες δυο απειλές στο πρώτο μέρος. Στο 40' είχαμε σουτ του Μπούζα από τον άξονα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και στο 41' μετά από σέντρα του Φούντα από τα αριστερά, ο Γιάννου έπιασε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο Τζινάρ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος μπήκε επιθετικά και ισοφάρισε γρήγορα. Στο 52' είχαμε σουτ του Σιώπη από τον άξονα αλλά η μπάλα πέρασε άουτ Στο 62' ήρθε η ισοφάριση. Ο Μπουμάλ εκτέλεσε το κόρνερ απ' τα δεξιά και ο Οικονόμου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο και στο 71' έγραψαν το 2-1. Ο Μασούρας έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Κολοβός μέσα από την περιοχή με προβολή δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Μετά το 2-1, ο ρυθμό έπεσε. Ο Πανιώνιος συντήρησε το προβάδισμά του ενώ η Βέροια δεν κατόρθωσε να αντιδράσει και να απειλήσει τον αντίπαλό της.

Πανιώνιος (Μ. Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Πάνος, Σιώπης (84' Γκέζος), Κόρμπος, Μπουμάλ, Φούντας (59' Κολοβός), Μπούζας (59' Μασούρας), Γιάννου.

Βέροια (Χ. Γκρανέρο): Τζινάρ, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Μαλόν, Όστοιτς (59' Καταλά), Μπαλάφας (66' Παυλίδης), Ντουμίτρου, Κάμπορα (60' Βεργώνης), Γεωργιάδης, Εσπάρθα, Άρτσε.