Γκρανέρο: «Δυνατή ειδικά στην έδρα της η Κέρκυρα»

granero

Ο προπονητής της Βέροιας, Χοσέ Γκρανέρο, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στην κάμερα του Novasports, τόνισε πως η Κέρκυρα είναι μία ομάδα πολύ δυνατή ειδικά στην έδρα της και θα είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. "Είναι ένα δύσκολο και περίπλοκο παιχνίδι για εμάς. Η Κέρκυρα γίνεται πολύ δυνατή στην έδρα της. Είναι μια ανταγωνιστική ομάδα που ξέρει να κάνει τα πράγματα σωστά.Θεωρώ ότι η Βέροια έχει μια σωστή γραμμή σε όλη την χρονιά, στο ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει. Προερχόμαστε από τρία παιχνίδια πρωταθλήματος που παίξαμε καλά και πήραμε μια νίκη. Σε αυτή την γραμμή θέλουμε να παραμείνουμε".

Σε ερώτηση τι πρέπει να προσέξει η Βέροια, απάντησε: "Σημαντικό είναι να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο αγωνιστικός χώρος. Από εκεί και πέρα σημαντικό είναι να διαχειριστούμε καλά την κόπωση των παικτών. Όλοι οι παίκτες αυτό τον μήνα οι παίκτες παίζουν πολλά παιχνίδια αυτό τον μήνα και τα δίνουν όλα. Από εκεί και πέρα πρέπει να μπούμε άμεσα στο κλίμα του αγώνα και στο τι θα μας παρουσιάσει η Κέρκυρα".

Αν το ματς με την Κέρκυρα είναι μια ευκαιρία να μπει η Βέροια στην τετράδα, σημείωσε: "Αυτό μετέδωσα στους παίκτες. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας και πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε, να οδηγηθούμε σε θέσεις που έχουμε συνηθίσει. Να ανέβουμε λίγο πιο ψηλά, στην πεντάδα και να κάνουμε μια υπέροχη χρονιά".

Για την μεταγραφική ενίσχυση τόνισε: "Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω με ένα ναι ή με ένα όχι. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι γίνει μια σημαντική προσπάθεια από την διοίκηση για την ενίσχυση της ομάδας. Αυτό έχει να κάνει και με τις αποδεσμεύσεις παικτών. Οι άνθρωποι που το χειρίζονται είναι πάνω από τα θέματα αυτά όλη την ημέρα και πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Ότι και αν γίνει θα είμαι ικανοποιημένος. Και από την προσπάθεια της διοίκησης αλλά και από το ρόστερ μου. Τα παιδιά έχουν δώσει πολλά κι έχουν φτάσει πάνω από τον αρχικό στόχο. Και με τους υπάρχοντες παίκτες να συνεχίσω, είμαι ικανοποιημένος γιατί εργάζονται σωστά".