Συντριβή της Βέροιας στην Κέρκυρα

veria kerkira 3

Την ήττα με 4-0 γνώρισε στην Κέρκυρα η Βέροια. Η "Βασιλισσα" εμφάνισε δυο πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος ήταν πολύ κακή αμυντικά και ανύπαρκτη επιθετικά και βρέθηκε να χάνει με 3-0. Στην επανάληψη η Βέροια μεταμορφώθηκε επιθετικά προς το καλύτερο αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις πολλές τη ευκαιρίες και δεν κατάφερε να επιστρέψει στο ματς.

Η Βέροια έκανε ένα πολύ κακό πρώτο μέρος, με άσχημη αμυντική συμεριφορά, και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Σε αυτό το σκηνικό, προσθέστε και τον πολύ άσχημο αγωνιστικό χωρο και την καταρακτώδη βροχή, που έκαναν τις συνθήκες τις αναμέτρησης ακατάλληλες για ποδόσφαιρο ποιότητας.

Στο 3' είχαμε την πρώτη εγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα! Ο Χαβίτο από δεξιά έβγαλε μόνο του τον Μαρκόφσκι, ο οποίος όμως βρηκε τη μπάλα πέφτοντας και την έστειλε πάνω από τα δοκάρια σε κενή εστία! Οι παίκτες της Βέροιας διαμαρτυρήθηκαν για οφςάιντ και είχαν δίκαιο.

Στο 5' η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ. Ο Μαρκόφσκι έκανε μακρινό δεξί σουτ, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Καντιμοίρη, βρήκε το αριστερό δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0!

Στο 7' η Κέρκυρα βρέθηκε κοντά σε δεύτερο γκολ. O Kόντος έκανε ατομική προσπάθεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και σούταρε αλλά ο Καντιμοίρης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 17' η Κέρκυρα έγραψε το 2-0. Ο Κόντος βγήκε μόνος του από αριστερά και γύρισε για τον επερχόμενο Μαρκόβσκι. Η πρώτη του προσπάθεια αποκρούστηκε στη γραμμή από τον Μαλόν, αλλά ο Σέρβος στην επαναφορά έκανε το 2-0 σε άδεια εστία.

Στο 22' οι γπεδούχοι σημείωσαν και τρίτο γκολ. Ο Χαβίτο εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Βεργώνης με κεφαλιά έστειλε άθελά του τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του τερματοφύλακά του για το 3-0!

Στο 40' η Κέρκυρα άγγιξε το τέταρτο τέρμα. Ο Χαβίτο βρέθηκε μόνος του με τρεις παίκτες στην περιοχή ανακόπηκε, αλλά στη συνέχεια ο Αμαραντίδης έκανε λάθος και τροφοδότησε τον Ζορμπά που έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια με ψηλοκρεμαστό σουτ από το ημικύκλιο.

Η Βέροια μπήκε στο δεύτερο μέρος με δυο αλλαγές και μεταμορφωμένη επιθετικά. Στο 46' καλό σουτ του Καλτσά από πλάγια δεξιά μετά από γύρισμα του Μπεν, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια και στο 47' μετά από πολιορκία στην περιοχή της Κέρκυρας, ο Μπαλάφας έκανε σουτ από το ημικύκλιο αμαρκάριστος ααλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 51' ήταν η σειρά της Κέρκυρας να απειλήσει. Ο Κόντος, έβγαλε σε θέση για σουτ τον Μαρκόβσκι, αλλά ο Καντιμοίρης έδιωξε την προσπάθειά του σε κόρνερ.

Η Βέροια στο 55' είχε άλλη μια ευκιρία. Ο Ραούλ Μπράβο έκανε την σέντρα από αριστερά, ακολούθησε κεφαλιά-πάσα του Βεργώνη για τον Μπεν, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ με προβολή.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την αναζήτηση του γκολ. Στο 59' ωραίο μακρινό δυνατό σουτ του Καλτσά, ο Σέτκους έδιωξε με το χέρι πέφτοντας στη δεξιά του γωνία. Στο 60' μετά από σέντρα από αριστερά και κεφαλιά του Βεργώνης που βρέθηκε ολομόναχος στη μικρή περιοχή, ο Σέτκους έδιωξε με εκπληκτική επέμβαση!

Στο 85' ο Κόντος με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 4-0.

Στο 90' σουτ του Ντουμίτρου από πλεονεκτική θέση, έφυγε άουτ.

Διαιτητής: Κουκουλάκης -Βοηθοί: Χασάν, Ζυγούρης

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Σέτκους, Βενέτης, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Ναγιάρ (62' Παρασκευαίδης), Καρντόσο, Χαβίτο, Κόντος, Ζορμπάς (87' Κουμούτια), Μαρκόφσκι (82' Καϊκούτ)

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Όστοϊτς (46' Μπαλάφας), Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπατιόν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν (76' Κάμπορα) Παυλίδης (46'. Ντουμίτρου).