Με Μαραγκό, Καλτσά η Βέροια εκτέλεσε τον Λεβαδειακό

levadiakos veria25

Σημαντική εκτός έδρας επιτυχία σημείωσε στην Λιβαδειά η Βέροια με σκορ 0-2. Στο πρώτο μέρος η Βέροια δεν κινδύνευσε αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει κιόλας τον Λεβαδειακό. Στην επανάληψη, οι Βεροιώτες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν απειλές και στάθηκαν τυχεροί αφού οι κλασικές φάσεις που δημιούργησε ο Λεβαδειακός με τον Μάντζιο, δεν βρήκαν τον στόχο τους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς, η Βέροια με τον Μαραγκό και τον Καλτσά σημείωσε δυο γκολ κι εκτέλεσε τον Λεβαδειακό.

Μετά από ένα ισορροπημένο και φτωχό ημίωρο, η πρώτη απειλή του δημιουργήθηκε με σουτ του Μάντζιου έξω από την περιοχή στο 34', το οποίο μπλόκαρε ο Τζινάρ, για να ακολουθήσει σουτ του Ντουμίτρου στο 36', έξω από την περιοχή και πλάγια, το οποίο απόκρουσε δύσκολα ο Σηφάκης. Αυτές ήταν όλες κι όλες οι φάσεις του πρώτου 45λεπτου, που κούρασε τους φιλάθλους της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο μέρος, ο Λεβαδειακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μπήκε στο ματς με μια μεγάλη ευκαιρία. Στο 50' ο Μάντζιος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Τζινάρ, αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε και κράτησε το 0-0. Στο 58' πάλι ο Μάντζιος βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή της Βέροιας, μετά από κακή απόκρουση των φιλοξενούμενων, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Στο 72' ο Λεβαδειακός έχασε μεγάλη ευκαιρία, πάλι με τον Μάντζιο. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Έλληνας επιθετικός έπιασε καλή κεφαλιά που, όμως, κατέληξε άουτ. Στο 74' μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μάντζιος σκόραρε με θαυμάσιο δεξί πλασέ, αλλά ο Έλληνας επιθετικός σωστά καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 84' η Βέροια άνοιξε το σκορ με στημένη φάση. Ο Μπεν εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Μαραγκός πετάχτηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, στο δεύτερο δοκάρι και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.. Στο 89' ο Καλτσάς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Μετά από σέντρα του Γεωργιάδη από αριστερά, ο Καλτσάς με μονοκόματο σουτ μέσα από την περιοχή, εκτέλεσε τον Σηφάκη κι έγραψε το 0-2.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Τρισποτσέρης (62' Πελέ), Στάθης, Κώτσιος, Μάντζιος, Ζίτο, Βούκσεβιτς (56' Κατίδης), Τομάς, Ορτέγκα (76' Μρντάκοβιτς), Μιλοσάβλιεβ, Γκόμες.

ΒΕΡΟΙΑ: Τζινάρ, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Μαραγκός, Μπατιόν, Βάσκες (82' Βεργώνης), Καλτσάς, Τάτος (67' Καμπαγέρο), Μπεν, Ντουμίτρου (75' Γεωργιάδης).